lauantai 19. toukokuuta 2007

Oireilua

Taitaa olla pakko pikkuhiljaa uskoa, että joku siellä vatsassani on. Viimeiset kolme päivää olen kärsinyt pahoinvoinnista. Jännä että sitä kutsutaan aamupahoinvoinniksi, vaikka ainakin minulla se kestää koko päivän ja pahimmillaan jopa yön yli. Lisäksi rintaliivini ovat käyneet ahtaiksi. Kerrankin hyvä syy mennä uusimaan vaatekaapin sisältö.

Varasin eilen ensimmäisen neuvola-ajan. Alunperin ajattelin odottaa vielä viikon ennen soittoa, mutta onneksi tein sen jo eilen. Oman alueeni hoitaja on jäämässä kesälomalle kesäkuun alusta ja sijaisenkin kalenteri oli jo hyvää vauhtia täyttymässä. Sain ajan tiistaille 6.6. eli raskausviikon 9 loppuun.

Mutta nyt on palattava takaisin jääkaapille ja sitten lepäämään. Miten 5mm pitkä olento voikin aiheuttaa tällaisen olon...

2 kommenttia:

  1. Terveiset täältä entiseltä kohtalotoverilta. Itse oksensin käytännössä koko raskausajan, viimeinen kerta oli synnytyssalissa. Pahinta oli alkuraskaudesta jolloin konttasin vessan ja makuuhuoneen väliä. Töistäkin olin poissa monta viikkoa pahoinvoinnin takia. Onneksi pahoinvoinnin laatu muuttui raskauden edetessä hieman inhimillisemmäksi, jos tälläistä pahoinvointia on edes olemassa=)Jotkut väittävät b-vitamiinin auttavan, kannattaa kokeilla jos pahoinvointi jatkuu pitkään.Rohkaisuna voisin vielä sanoa että pahoinvointi on merkki ns. suuresta raskaushormoonin määrästä. Kun sinä voit huonosti, niin tiedät ainakin että vauvalla on kaikki hyvin=)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa saada kaikilta kommenttia että ei se kestä kuin muutaman viikon ;) Kiitos kuitenkin. Olen testaillut kivennäisvesien, hedelmien, ruisleivän eri muotojen ynnä syömättömyyden vaikutuksia, eikä apua ole toistaiseksi löytynyt mistään. Onneksi ainakin tänään selvisin pelkällä aamupäivällä, eli toiveissa selvitä huomenna töihin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...