tiistai 10. heinäkuuta 2007

Isovanhempia

Vietimme viikonlopun Villen vanhempien luona. En ollut nähnyt heitä kuin ihan pikaisesti vauvauutisten kertomisen jälkeen (jotka Ville siis hoiti puhelimessa), joten hieman jännitti millainen hössötys ja tarkkailu minua seuraa. Ville oli kyllä uutista kertoessaan sanonut äidilleen ettemme halua tästä mitään numeroa, varsinkaan kun itsekkin vasta totuttelemme asiaan, eikä koko sukua ole tarpeellista informoida ennen kuin aikaisintaan syksyllä. Ilmeisesti viesti oli joteensakin mennyt perille, sillä muutamia voinnin kyselyjä ja riittävän syömisen tarkastuksia lukuunottamatta sain olla rauhassa ja keskityimme muihin juttuihin. Tosin tietysti koko suku jo asiasta tietää.

Sen verran vauvasta kuitenkin puhuttiin, että he olivat pohtineet miksi haluavat itseään kutsuttavan vauvalle. Anoppi tahtoo olla ehdottomasti mummo, ei mummi tai mumma missään nimessä. Appi sen sijaan oli mieltynyt isoisä- nimitykseen. Anoppia tämä harmitti, sillä eihän sellainen yhdistelmä sovi: mummo ja isoisä. Päätimme Villen kanssa olla ottamatta kantaa. Eiköhän ne sitten luonnostaan muotoudu sopiviksi kun se aika koittaa.

Olipa ihanaa viettää viikonloppu ilman että itse tarvitsi huolehtia mistään ja sai vain rentoutua. Appi oli jopa tutkinut autostamme kuuluvaa omituista ääntä ja todennut sen paljon helpommaksi ja halvemmaksi korjattavaksi kuin mitä itse pelkäsimme. Sunnutai- iltana koitti karu paluu pahvilaatikoiden ja pyykkikoneen ääreen, missä kaikki on taas tehtävä itse.

Mimmu ja Ryyni 13+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...