sunnuntai 5. elokuuta 2007

Me muuttajat

Meistä tuli oululaisia! Koko viime viikko meni tavaroiden siirtämiseen ensin Mikkelistä Ouluun ja sen jälkeen vielä omille paikoilleen. Toivottavasti ei tarvitse muuttaa muutamaan vuoteen uudestaan, sen verran kamalaa puuha se on. Tai ei se varmaan olisi niin kamalaa jos muuttaisi vain parin korttelin verran ja muuttoauto olisi niin suuri että kaikki tavarat mahtuisivat yhdellä kerralla helposti sisään. Lisäksi tämä tavaroiden laatikoista purkaminen ja paikkojen etsiminen käy työstä. Kirjahylly ei millään riitä kirjoille ja vaikka kaappitilaa on reilusti enemmän kuin edellisessä asunnossa, silti tavarat ei tunnu mahtuvan mihinkään. Olisikohan meille vahingossa eksynyt jonkun muunkin tavarat. Onneksi tilanteesta selviää ostamalla lisäosia kirjahyllyyn ja pari muutakin säilytyskalustetta sekä karsimalla vielä kerran tarpeettomia tavaroita.

Vatsa on alkanut kunnolla kasvaa. Olen yrittänyt etsiä vaatteita ystäväpariskunnan häihin, joita vietetään viikon kuluttua. Vanhat hameeni eivät mahdu päälle ja paidan helmat ovat käyneet lyhyiksi, siitäkin huolimatta etteivät muut muka vieläkään mitään huomaa. Vatsa ei kuitenkaan ole niin suuri, että äitiysvaatteet olisivat vielä järkeviä, mutta valitettavan moni kaunis mekko on täytynyt jättää kaupanrekille. Lisäksi kauppoihin on ilmestynyt syysvaatteet ja kesämekot ovat aika vähissä. Onneksi en paini tämän ongelman kanssa Mikkelissä, siellä olisin jäänyt kokonaan ilman. On kuitenkin pelkästään ihanaa että vatsaa pikkuhiljaa pyöristyy ja näkyy päivä päivältä enemmän.

1 kommentti:

  1. Vaatteet kyllä kummasti kutistuu... Minunkin pitäisi löytää vaatteet syyskuun alun häihin. Eilen kävin koko vaatekaapin läpi ja kaikki ihanat vaatteet...turha toivo! Vaikka kasvava massu onkin ihana, niin ärsyttää että pitää mennä sitä varten ostamaan uusia vaatteita! :/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...