perjantai 21. syyskuuta 2007

Vatsan sisäinen asukas

Meikäläiseltä on nyt sitten työt tehty tältä vuodelta, myös ne osa-aikatyöt. Meinasin nimittäin pyörtyä töihin. Onneksi ehdin ajoissa istumaan ja sain nostettua jalat pöydälle, niin en kupsahtanut lattialle. Töissä kun on raakabetonilattiat, olisi kaatuminen voinut olla todella kohtalokasta. Paikalla oli kerrankin muitakin työntekijöitä, joten ei tarvinut enempiä selitellä kotiin lähtöä ja töistä poisjäämistä. Ne 20 kilon soraämpärit ovat siis sittenkin jo liikaa. Onneksi heikotus helpotti parin tunnin päikkäreiden ja kunnon lounaan ansiosta, mutta töihin en enää uskaltaudu. Tai no okei, lupasin käydä hoitamassa vielä yhden homman ensiviikolla;)

Äitiyspäivärahahakemus tuli vietyä Kelalle viimeviikolla ja nyt odottelen päätöksiä, kuten myös työttömyyskorvauksista. Vein sinne mapillisen papereita tutkittavaksi kun tuo työhistoriani on ollut vähän sekalainen tämän vuoden osalta. Voi olla että päätöstäkin joutuu odottamaan pitkään. Nämä osa-aikatyöt eivät ainakaan helpota tilannetta. Äitiyspakkausta kuitenkin odottelen saapuvaksi piakkoin. Muutamat ovat saaneet sen jopa viikossa, joten kohta voi alkaa odotella kortin saapumista.

Ja se ihanin uutinen: Meillä tunnetaan jo potkuja! Olen ollut niin harmissani ja hieman huolestunutkin kun en ole tuntenut Ryynin liikkeitä. Olen todennäköisesti sotkenut ne ruuasulatusliikkeisiin. Aluksi ne erotti kun ne tuntuivat hassulta tärinältä tai pyörimiseltä vatsassa, vähän kuin olisi vatsa sekaisin tai oikein jännittynyt, tiedättehän. Sen jälkeen ne ovat pitkään tuntuneet samalta kuin kuplat vatsassa joten en ole niitä erottanut. Mutta nyt potkut tuntuvat ihan selkeästi ja vilkas vauva taitaa olla kyseessä. Hymyilimme hölmönä tv- mainokselle jossa "kuudennella kuukaudella vatsansisäinen asukas potkaisi isäänsä korvaa". Potkujen tuntuessa minut voi siis nähdä hölmönä hymyilemässä vaikka keskellä Rotuaaria, niin onnellinen olen näistä tuntemuksista

2 kommenttia:

  1. Lukemassa ensimmäistä kertaa.
    Tsemppiä nyt loppuraskauteen, aion seurata blogiasi eteenkinpäin! :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa seuraamaan höpinöitäni. Mukavaa että joku näitä lukeekin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...