keskiviikko 17. lokakuuta 2007

Maanantaina saapui äitiyspakkaus ja nyt ollaan pari päivää ihmetelty sen sisältöä ja mietitty mitä muuta vielä tarvitaan. On se kyllä ihmeellinen pakkaus. Valtavasti vaatteita ja tavaroita, joista osaa ei olisi edes tajunnut tarvitsevansa. Ja ihan ilmaiseksi.

Otettiin uusia kuvia masusta. Kyllähän tuo taitaa hieman olla kasvanut, kun vertaa edelliseen kuvaan. Tosi moni kyllä on sanonut, että viikkoihin nähden vatsa on pieni, mutta enpä tiedä. Sf- mitastakaan ei ole tietoa, kun edellisestä neuvolakäynnistä on aikaa kuukausi, enkä osaa sitä itse mitata. Ryyni on alkanut puskea joko päällään tai pepullaan vatsaa vasten niin, että ulkopuolelta on selvästi näkyvissä hassu, kova kohouma ja koko masu on ihan vino. Toistaiseksi tuo tuntuu vain mukavalta, kun tilaa on vielä runsaasti, mutta joissain vaiheessa tuo kyllä voi muuttua kivuliaaksi. Muutenkin liikkeet ovat muuttuneet entistäkin selvemmin tuntuviksi.Viikkoja siis kasassa 27+4

3 kommenttia:

 1. Odotahan vain, kun viikot vähän etenee ja miksei jo näillä viikoillakin, kun vauva keksii potkia kohdun suuta tai virtsarakkoa, ne vasta tuntuu mojovilta. Täällä eletään nimittäin samoja viikkoja, tänään on kasassa 27+3. :)

  VastaaPoista
 2. Eikös olekin ihan käsittämättömän hieno tuo äitiyspakkaus!! Täällä Ruotsissa kun sitä ei ole niin todella tajuaa sen arvon. Multa on täällä jo pari äitiä kyselleet mistä olen ostanut sen vihervalkoraitaisen puvun :)

  Teillä siis vielä joitakin kuukausia aikaa. Hyviä vointeja!

  VastaaPoista
 3. Kyllä minäkin olen jo saanut "kärsiä" lantionalueelle kohdistuvista potkuista ja tuntuvat todellakin aika luimuilta. Varsinkin jos sellaisen kokee sarjamuotoisena kesken shoppailureissun...

  Käytiin eilen katselemassa vauvanvaatteita liikkeissä ja täytyy ihastella tuota pakkausta vieläkin enemmän. Ensinnäkin hyvälaatuisten ja yhtä pehmeiden sekä kotimaisten vauvanvaatteiden löytäminen oli todella vaikeaa ja jos sellaisia löysi olivat hinnatkin aika korkeita. Väitänpä ettei pakkauksen sisältöä kaupasta erillisinä ostettuna saa tuolla 274 eurolla millä Kela sitä myy.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...