keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Isän suusta

Luin joskus aiemmin eräältä keskustelupalstalta tarinoita mitä tulevat isät ovat suustaan päästäneet vaimon raskauden aikana ja siitä johtuen. Nyt täytyy kyllä jakaa itsesaamiani kommentteja.

Eräänä iltana en ilmeisesti saapunut tarpeeksi nopeasti sohvalle köllimään miehen viereen, vaikka hän odotti joten hän tuumi, että jos ei vuori tule Muhammedin luokse niin... Lause jäi kesken ja miehen kasvoille levisi kauhun ja nolouden sekainen ilme ja sopersi, että ei kun se on sellainen sanonta. Itse en kyllä edes tajunnut hänen sanoneet mitään hassua ennen tuota selitystä ja nauroin vain katketakseni.

Eräänä toisena iltana olimme yhdessä kävelyllä kun valitin että ärsyttää kun on näin liukasta ja olen valaan kokoinen ja vaapun kävellessä että pysyisin pystyssä. Ville tuumi siihen, että ei kun sie muistutat enemmänkin pingviiniä. Valas- pingviini... kumpi sitten onkin parempi.

Ilmeisesti siis painoa on tullut ja vatsa on kasvanut ihan reilummin, mutta ainakin on ollut hauskaa :D

2 kommenttia:

  1. Meillä on naurettu puolin ja toisin. Olen ollut aika kiukkuinen viime aikoina ja napsahdellut mitä erikoisemmista asioista. Mies ei meinannut selvitä tänä iltana naurustaan, kun tokaisin, että ärsyttää, kun sinäkin makaat siinä kuin joku ***** seireeni!

    VastaaPoista
  2. Kerrohan Mimmu miltä se odotus nyt loppuvaiheessa maistuu? onko epävarmuutta tms?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...