tiistai 11. joulukuuta 2007

Alle kuukausi jäljellä

Niin, laskettuun aikaan on enää kuukausi aikaa. 10.1.2008 olisi Ryynin aika saapua "synnytyssalin räikeisiin valoihin", eilistä dokumenttia mukaillen. Nyt on sitten viimein saatu pinnasänkykin ihan valmiiksi, kuvineen kaikkineen. Eli tässä se nyt sitten viimein on:
Kunnostusprojekti onnistui paljon paremmin kuin olisin uskonut. Katkennutta jalkaa ei enää erota toisista, maalipinnat ovat sileät ja kirkkaat, eikä kaltereissa ole enää yhtä lailla merkkejä pakoyrityksistä. Tosin tuossa kun selasin aiemmin otettuja kuvia, huomasin että ainakin toinen eläinkuvista on nyt peilikuvana, joten ihan samanlainen ei sängystä tullut. Kaunis ja tukeva siitä kuitenkin tuli ja se on tärkeintä. Patjakin on jo hankittuna, mutta odottaa vielä kavennusta, noin vanhaan sänkyyn kun ei valmista patjaa löytynyt.

Muutenkin alkaa vauvan tarvikkeet olla kasassa. Vaatteet on pestyinä ja osa jopa silitettyinä (osa vielä odottelee seuraavaa silitysinnostusta). Kestovaipat ovat valmiit, tosin imuja täytyisi muutaman vielä ommella. Laatikkoa varten olen ajatellut tehdä vielä reunasuojuksen, mutta koska laatikko on kuvioitu myös sisäpuolelta jätän tuon homman viimeiseksi ja teen sitten jos jaksan. Nyt täytyy keskittyä hetkeksi joulun laittoon.

10 kommenttia:

 1. Vitsit, että on kaunis tuo teidän pinnis. Kyllä siinä kelpaa pikkuisen nukkua. :)

  Niin ne viikot vierii, että sielläkin enää kuukausi aikaa. Täällä mennään jo kolme päivää yli lasketun...

  VastaaPoista
 2. Penni NiksiPirkasta päivää: ÄP-laatikkoon saa kivan reunuksen vähällä vaivalla, kun laittaa laatikon vanhan (tai uuden, mutta jonkun kivakuvioisen) pussilakanan sisään. Näin meillä tehtiin ja äiti ainakin tykkää.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen pinnasänky :O) Vähän muistuttaa sitä mikä meillä autotallissa odottaa maalausta ja käsittelyä eli mun vanhaa. Tosin sillä ei meillä ole kiire kun vauvalla on se rottinkinen vuode missä se ei nuku :D Nukkuu mun vieressä. Enkä sitä siitä pois enää antais.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Minkälaisia tuntemuksia se eilinen prisma dokkari herätti Sinussa? olettaen että se on mainitsemasi dokumentti?
  Mä seurasin silmä KOVANA, hämmästyttävää tekniikkaa nykypäivänä! Kovasti samanlaisia kuvia kuin siinä kirjassa, syntyy uusi ihminen :) on luettu moneen kertaan...

  VastaaPoista
 6. Joo, siitä Prisma- dokumentista joka käsitteli monikkoraskauksia puhuin. Katsoimme molemmat jaksot yhdessä mieheni kanssa ja hämmästelimme myös kuvaustekniikkaa. Kuvittelimme että kyseessä oli videokuvasta paranneltu tietokoneanimaatio, kunnes synnytysvaiheessa kuviin ilmestyivät kirurgin kädet. Uskomatonta valokuvatekniikkaa. Lisäksi ainakin miehen mieleen oli jäänyt uskomaton määrä tietoa esim. kohdunrakenteesta ja raskauden kulusta. Sama kirja on meilläkin ollut kohta puoli vuotta kirjastosta lainassa kun en ole löytänyt paikkaa mistä sen saisin hankittua omaksi. Kirjakaupat ilmoittavat olevan loppuunmyyty, mistä sinä löysit omasi?

  VastaaPoista
 7. Suomalaisen nettikaupasta tilasin. Näköjään se onkin nyt loppuunmyyty sielläkin. Kävipäs mulla tuuri!

  VastaaPoista
 8. Outoa, mie yritin tilata sen jo ihan raskauden alkuvaiheessa ja jo silloin suomalaisen nettikauppa (kuten myös muut kirjakaupat) ilmoitti olevan loppuunmyyty.

  VastaaPoista
 9. no sittenhän mulla kävi TOSI hyvä tuuri että sain tilattua!! kesäkuun 25, oon näköjään tilannut.

  Mukavaa joulua!

  VastaaPoista
 10. Kyllä tuota kirjaa ainakin vielä elokuussa oli myynnissä Helsingin keskustan Akateemisessa kirjakaupassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...