perjantai 18. tammikuuta 2008

Pokaaleja


“Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”

Tällaisen olin saanut ja huiman ylpeä olen tästä. Kiitos Pompo!

Eteenpäin haluan laittaa tämän seuraaville:

Tukholman tyttö ja sen tytär
: On ollut todella mielenkiintoista lukea ulkosuomalaisen kokemuksia vieraasta maasta, mikä kuitenkin on niin lähellä ettei suuri eroja kuvittelisi olevan.


Projekti Pikku-Orava
: Jotenkin tämä vain saa minut hyvälle tuulelle ja muutenkin tuntuu että painitaan niin samojen asioiden kanssa.


Musta Lampas
: Tämä on ensimmäinen blogi jota olen seurannut isommin ja jonka kautta ylipäätään tutustuin blogien maailmaan. Lisäksi blogin pitäjä on ihan mielettömän taitava käsityöihminen ja on innostanut minuakin kokeilemaan rajojani käsitöiden maailmassa.

Ei näitä kyllä kymmentä tullut, mutta kun noista lopuista joita seurailen on niin vaikea valita. Nämä ovat kuitenkin ne blogit mitä tiukimmin seuraan.

Pelottavaa muuten että tuosta laskurista katosi vauva kun lasketusta ajasta oli mennyt 6 päivää. Onneksi Ryyni on kuitenkin tiukasti vielä mukana (vähän liiankin tiukasti) eikä ole kadonnut mihinkään. Viime yönä näin jo unta että menin synnyttämään ja tuli sairaalasta pois pienen poikavauvan kanssa. Jokohan se kohta toteutuisi.

4 kommenttia:

 1. Iso kiitos!
  Ja jännittäviä päiviä ;)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos pokaalista! Ihanaa olla pokaalin arvoinen :D

  No niinpä näyttää hävinneen vauva laskurista. Aika outoa, miten se tollai toimii...

  Niin vaan vieläkin siellä teillä odotellaan! Varmastikin hermoja raastavaa!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...