tiistai 1. tammikuuta 2008

Onnellista uutta vuotta 2008

Onnellista uutta vuotta kaikille blogini lukijoille ja muillekin. Ja erityiskiitos edellistä kirjoitustani kommentoineille. Koin todellakin huonoa omatuntoa kun edes ajattelin tuollaisia ja oli erittäin helpottavaa ja rauhoittavaa huomata etten ole yksin enkä ainoa tällaisten ajatusten kanssa.

Uusi vuosi vaihdettiin tänä vuonna huomattavasti rauhallisemmin kuin aikaisempina vuosina. Onneksi täällä Oulussa järjestettiin kaupungin ilotulitus jo kahdeksalta joten jaksoin hienosti olla mukana. Tätä tosin edelsi onneton pukeutumisepisodi. Mahan laskeuduttua jouluna en mahdu enää mihinkään vaatteisiin ja pienen taistelun jälkeen olin alusvaatteita ja pipoa lukuun ottamatta pukeutunut Villen vaatteisiin, mikä kyllä sai minut lähes itkun partaalle. Ilotulitusten jälkeen kävimme juomassa ku7umat kaakaot omenatortun kera ja palasimme kotiin lämmittämään saunaa. Sinnittelin puolille öin hereillä niin että saatoimme yhdessä katsoa parvekkeelta ilotulituksia ympärillämme. Yleensä uutta vuotta olemme vastaanottaneet yhdessä ystävien kanssa ja huomattavasti riehakkaammin.

Nyt kun vuosi on vaihtunut Ryynillä on "lupa" syntyä milloin vain. Pidimme kaikki sormet ja varpaat ristissä ettei hän vain syntyisi juhlapyhien aikana. Tuttavapiirissä on useampia lapsia jotka ovat syntyneet joulun ja uudenvuoden aikana. Vanhemmat eivät muistele kovin hyvällä sairaaloita juhlapyhinä ja lapset taas harmittelevat etteivät koskaan saa kunnon synttärijuhlia ja ovat aina nuorimpia kaveriporukassa ja luokissa. Mutta nyt Ryyni saa syntyä milloin vain kokee olevansa valmis ja luulenpa ettei siihen mene edes tuota yhdeksää päivää.

1 kommentti:

  1. Onnellista Uutta Vuotta!
    Se on tosiaan jo niin lähellä tuo uuden ihmisen tulo että.. WOW! Kyllä on mennyt aika nopeasti, vai miltä itsestäsi tuntuu?
    Mua ihan jännittää :)

    Isukille myös terveiset ja onnenpotku persiille teille kaikille, tuleva sujuu varmasti ihan hyvin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...