torstai 10. tammikuuta 2008

Se päivä!

Tänään se sitten on, se odotettu laskettua aika. Mitään vain ei tunnu tapahtuvan. Kroppa tuntuu ihan samalta kuin viimeisen viikon on tuntunut, eikä supistuksista ole tietoakaan. Puhelin on soinut jo pari päivää kun sukulaiset ja kaverit kyselee että joko nyt. Ihan kuin me unohdettais soittaa niille sitten kun jotain tapahtuu. Parin päivän ajan en ole muuta tehnytkään kuin siivonnut ja riehunut kotona kun sen kuulemma pitäisi käynnistää synnytys, mutta pah. ei ole enää mitään siivottavaa eikä silti tunnu missään. Sen sijaan unissani olen lähtenyt synnyttämään ja toistakymmentä kertaa ja sen jälkeen aina herään pöpperöisenä että nytkö oikeesti pitää lähteä. Taidan lopettaa yrittämisen ja lähteä ulos kävelemään tuonne ihanaan lumisateeseen. Sitä on nimittäin odotettu melkein yhtä paljon kuin Ryyniä :)

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka jännittävää!

  Melkeinpä jo nyt ikävöi itse tuota aikaa, vaikka siitä ei ole kuin kuukausi. :( Nauti joka hetkestä!

  VastaaPoista
 2. The BIG day!
  Meillä äitee otti risiiniöljyä (apteekista saa) kun halusi neljännen mukulan ajallaan ulos. Vaan ei tullut lasta eikä edes sitä kuuluisaa toista. Maha kyllä murisi, tai siis suolisto koko illan ja olo oli tukala.
  Eikös ne sano että seksi kanssa laukaisee synnytyksen, hommiin siis!
  Tai pelästyminen; ainakin työkaverin tyttären synnytys alkoi 5 päivää etuajassa, kun uudenvuoden juhlinnassa raketti lensi auton takakonttiin jossa muut raketit odotti vuoroaan..

  Ootko ehtinyt katsoa Neloselta uutta ohjelmaa "Meille tuli vauva"?
  Itse oon koulussa aina kun se tulee joten olen tallentanut ja katsonut sen myöhemmin. Aika kiva ohjelma?

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä täällä on kokeiltu kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin vinkit mitä vain kukaan on keksinyt ehdottaa. Täytyy mennä tänään pyytämään lisävinkkejä neuvolasta.

  Kyllä olen seurannut tuota Meille tuli vauva- ohjelmaa. Aika rankkoja kokemuksia ihmisillä vauva-ajan alkamisesta. Ystäväni onneksi lohdutteli ettei se onneksi kaikilla ihan noin vaikeaa ole.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...