maanantai 24. maaliskuuta 2008Ryyni sai eilen kasteen ja nimen Amanda Milja Matilda. Hauska sattuma että vasta päätettyämme nimen meille selvisi että sekä minun että mieheni isomummoilla on ollut etunimenään Amanda ja vasta ristiäisissä selvisi että ilmeisesti myös Matilda löytyy suvustani. Mukavaa että nimille löytyy hieman sukuhistoriaa ja tämän selvitessä olimme vain entistäkin varmempia valinnastamme. Onnistuimme pitämään nimen salassa ristiäisiin saakka kaikilta muilta paitsi minun vanhemmiltani, jotka arvasivat etunimen kuultuaan alkukirjaimen.

Ristiäiset olivat kaunis tilaisuus pienellä porukalla. Kastemekkona oli sama mekko jota myös minä ja veljeni olemme käyttäneet ja jopa minun aikaiset rusetitkin sekä vanhemman veljen pitsikauluspaita vielä löytyivät. Amanda oli toimituksen ajan ihmeen rauhallinen, vaikka joutuikin heräämään kesken unien vaatteiden vaihtoon hieman ennen tilaisuuden alkua.

5 kommenttia:

 1. Kaunis nimi prinsessalla. :) meilläkin neiti oli kastejuhlansa ajan todella nätisti, vaikka ajattelin, että saattaa kärttyillä, kun välillä harmittaa pieninkin asia. Ilmeisesti vauvat vaistoaa juhlansa ja ovat nätisti, ainakin meillä neidit on olleet kovin levollisia kasteensa aikana.

  VastaaPoista
 2. no on kyllä ihan nimensä näköinen tyttö :) Onnea pikkusielle kauniista nimestä. Meillä kesti aikansa ennenkuin osattiin kutsua tytyä oikealla nimellä, kun lempinimenä oli syntymästä asti Tirppa. Tosin, eipä ole enää Tirpan näköinen meidän lyyli, kun on jo niin iso. Vauhdilla kasvavat ekan vuoden aikana.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kaunis nimi <3 Matilda-nimi löytyi myös meidän nimi-listalta! Mutta eipä sitä pojalle annettu :D

  VastaaPoista
 4. Amanda kuulostaa hieman liian kansainväliseltä minun korvaani, olkoonkin isomummon nimi. Mutta Milja ja Matilda ovat oikein kauniita ja kokonaisuus sointuva :)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kaunis nimi ja erityisesti tuo Matilda lämmittää mieltä kovasti, sillä se on mun suosikkinimi ollut jo pitkään. Kummityttöäkin kutsuin Matildaksi jo ennen syntymää ja ostin ristiäisiinkin Matilda kirjan hänelle. Matildahan hänestä sitten tulikin, ei vaan ensimmäisenä nimenä vaan toisena.

  Mun arvaukseni oli Helmi. Mutta ei tuo Amandakaan hassumpi ole! Siinä on sellainen entisajan "kaiku" eikä huonossa mielessä ollenkaan!

  Söpö Amanda! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...