keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

lööppejä

Olin juuri tulossa kirjoittamaan kuinka minua rasittaa nuo lehtien lööpit tällä hetkellä, kunnes uutisista kerrottiin Kanervan erottamisesta. Siis jotenkin tuntuu että meneekö ihmisillä liian hyvin kun lehdet täytyvät jutuista kuin ministeri eroaa- ei eroa- eroaa sittenkin ja kuinka ministerin mies- ex- mies- mies sittenkin sairastuu- paranee- tai peräti pelastaa koiran hukkumasta ja alapuolella hehkutetaan kuin toinen ministeri lähettää 200 tekstiviesti- eikun vain 100 jotka käsittelevät työasioita joita pyhykouluisten ei kuitenkaan kannata lukea ja kuinka tämä viesteilyn kohde on pahoillaan ja katuu viestien myymistä toiselle lehdelle vaikka saikin niistä valtavan summan rahaa, valtavasti julkisuutta (mitä kai hakikin kun alunperin lähti asiasta kertomaan) ja kuinka nyt sitten suunnittelee jo ryhtymistä itsekin politiikkaan. Ketä nämä oikein jaksavat kiinnostaa. Okei, se on kyllä väärin että kansalaisten verorahoilla lähetellään tekstiviestejä, mutta muuten minusta on aivan sama mitä poliitikot vapaa-aikanaan tekevät, kunhan ei mitään rikollista. Minulle on aivan sama onko ministeri naimisissa vai ei ja missä viettää yönsä kunhan hoitaa työnsä kunnialla. En minä ole kiinnostunut lääkärin tai kauppiaan tai edes lastenhoitajan parisuhde-elämästä millään lailla, eikä se muuta minun luottamustani hänen ammattitaitoonsa millään lailla.

No nyt on sitten erotettu ensimmäinen ministeri perusteluna valehtelu tekstiviesteistä. Pitäisiköhän samalla perusteella erottaa muutama muukin ministeri perusteena valehtelu yövieraista, valehtelu Ikea-treffeistä ja oikeasta ex- tyttöystävän tapaamispaikasta tai valehtelu vaalilupauksista. No onneksi urheilijat toimivat toisin ja päättävät itse paljastaa töppäyksensä vaikkei edes tarvitsisi eikä olisi edes jäämässä kiinni.

5 kommenttia:

 1. No, mun mielestä tässä tapauksessa ero oli se, että ko ministeri nimenomaan lupasi omalle ryhmälleen, ettei tällaista tai vastaavaa tapahtuisi. Lisäksi ko ministeri myöskin lupasi, omalle ryhmälleen, ettei viesteissä ole mitään kyseenalaista. Vaikeaa siinä on sitten ryhmän niellä, että ministeri ihan pokkana on valehdellut päin naamaa. Muuten ei minuakaan juuri kiinnosta mitä ministerit vapaa-ajallaan tekevät, mutta kyllä luottamus varmasti karisee ja ryhmähän/puolue sen ministerin valitsee.

  Ja kyllähän se jotain kertoo ko henkilön arvostuksista... täällä Ruotsissa on päivitelty suomen sikamies/luolamies meininkiä... ;)

  VastaaPoista
 2. Olen kanssasi samaa mieltä, ollut koko ajan. Miksi lööppeihin ei ikinä nosteta sitä, kuinka ministerit/kansanedustajat hoitavat oman työnsä? SIITÄ minä olisin kiinnostunut, ja sen takia voisin jollekulle eroamistakin vaatia. Mutta että tällainen aivan höpönlöpön juttu paisui näin mielettömäksi.. pöh, sanon minä. Kataisen ja kaikkien muidenkin olisi pitänyt hoidella asia coolisti omassa piirissään, eikä lähteä median vouhotukseen (painostukseen) mukaan. Minua ei kiinnosta mitä poliitikot tekevät vapaa-ajallaan, ja mielestäni on jopa väärin vaatia poliitikkojen elävän jollain tavalla siveämpää elämää kuin me tavikset. Ihmisiä ollaan kaikki.

  VastaaPoista
 3. Niin, onhan se noinkin. Arvostelukyvyn puutetta tämä juttu kyllä monin tavoin osoittaa.

  Toisaalta lööppeihin ja skandaalilehtiin tulee sitä mitä ihmiset haluu ja ostaa. Eikös Seiskalla ja muilla vastaavilla ole aika iso lukijamäärä. Ei ymmärrä. Vaihdetaanko kansa?

  VastaaPoista
 4. Skandaalihakuisten roskalehtien toimesta tiedämme edelleenkin vain yhden puolen tästä jutusta ja ehdottomasti voittajia tässä jutussa ovat sekä tämä tanssijaneitokainen sekä suurimpana keltainen lehdistö. Tämä neitokainenhan oli kertonut jo aiemmin haluavansa mukaan politiikkaan ja oman tv- shown. Eli kuka tässä käyttäytyi tökerösti ja ketä kohtaan. No ainakin alku on lupaava. Se on ihan totta, että sitähän ne lehdet kirjoittaa mitä kansa haluaa lukea. En vain jaksa ymmärtää ihmisten tirkistelyhalua. Itse lukisin kuitenkin paljon mieluummin mitä ministerit saavat aikaan töissään, kuin miten töppäilevät.

  VastaaPoista
 5. Jos kiinnostaa lukea poliitikkojen aikaansaannoksista, niin kannattaa klikata osoitteeseen www.eduskunta.fi osoitteen www.iltalehti.fi sijaan. Itse suuntaan turhan usein jälkimmäiseen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...