keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Ihan itse tehtyjä


Amandan päiväunet ovat lyhentyneet radikaalisti ilmojen lämmettyä, joten ihan hirveästi en enää ehdi tekemään mitään. Jotain kuitenkin. Tämän ihanan karviaismarjapipon ohjeen löysin täältä. Pipo on tehty ihan ohjeen mukaisesti Novitan Bambu- langasta. Bambu- langasta on tullut ihan yksi suosikkilangoistani. Mukavan pehmeää ja viileää mutta kuitenkin tarvittaessa lämmittää ja neulominen on mukavaa. Ja on se kyllä mukavaa sekin, että sitä löytää lähes joka marketista. Värivaihtoehtoja vain saisi olla enemmän, vaikka oranssia tunnun käyttävän nykyään joka paikassa. Toinen samanlainen pipo on vielä puikoilla kun lanka harmittavasti loppui kesken kun vain pari kierrosta olisi enää jäljellä. Tuo pipo on kyllä vielä melko reilu Amandalle, joten sillä toisellakaan pipolla ei vielä ole mitään kiirettä, kun tulevalla käyttäjällä on varmaan Amandaa pienempi pää. Ajattelin että sitten kun nuo molemmat ovat valmiit voisin hieman koristella niitä esim. napeilla, tai sitten en.


Pari vaippaakin olen saanut aikaiseksi. Nämä on tehty puuvillavelourista Cuddle Minibums vaippaa mukaille. Itseasiassa näin vasta tänään sen alkuperäisen vaipan livenä. Tarkoituksena olisi laajentaa yökestoiluakin, kun toistaiseksi se on rajoittunut siihen kun se ainokainen Cuddle Bums on puhtaana. Ei mikään ihan helpoin ommeltava kyllä ollut, mutta ilmeisesti en sitä kyllä ihan helpoimman kautta tehnytkään. Sain viimein saumurin huollettua, mutta ihan täysin kuntoon sitä ei kuulemma saa ja ei tuo ommel kyllä tosiaan ihan siisteimmästä päästä ole. Toivottavasti vaippa kuitenkin toimii. Tuosta kankaasta piti alunperin tulla Amandalle vaatteita, mutta kun niitä ei olisi voinut käyttää kuin auringonpaisteella niin leikatut palat ovat yhä kaapissa ompelematta. Varjossa tuosta kankaasta tulee ihan märäntyneen ruohon väristä, yök.

Aika harvakseltaan tulee mitään kuvattua ihan tänne blogiin asti, mutta taitaa suurimmaksi osaksi johtua siitä, että minulla on aina niin monta juttua yhtä aikaa kesken ja sitten kun ne viimein valmistuu, en enää jaksa kuvata. Nytkin on sen toisen karviaisen lisäksi tekeillä toinen hattu Amandalle ja iso kasa vaippoja sekä Amandalle että ystävän vauvalle ja lisäksi valmiina leikattuina olis jo osat kasaan liivinsuojuksia ja ruokalappuja ja kankaat valmiina vaikka kuinka moneen projektiin. Ehkä sitten joskus...

1 kommentti:

  1. Ihanaa kuitenkin nähdä tämä yksi kuva jossa pipo on itse teossa, käyttäjänsä päässä. Itse näen kaikki lahjoiksi tekemäni neuleet vain latteina laattoina ja harvoin itse käyttäjien päällä. Ylisuloinen on tuo Amandan pää ja pipo sen yllä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...