tiistai 15. heinäkuuta 2008

taitoja

Hieman kuvia mitä Amanda jo osaa:


Minä kun aiemmin valitin ettei Amanda osaa syödä pullosta, niin nyt kyllä osataan. Eräänä päivänä äiti yllätettiin totaalisesti kun tyttö ottikin pullosta tukevan otteen ja veti pullon itselleen. Olivat isän kanssa opetelleet. Lisäksi välillä pitää tarkistaa pulloa kallistamalla, että vieläkö jotain on jäljellä;)Varpaat on löytyneet ja niitä täytyykin tutkia usein ja hartaasti olipa ne sitten paljaat tai sukkiin verhotut. Ja maistuvat ilmeisesti kauhean hyvältä.Amanda osaa kääntyä selältä vatsalleen ja vatsalta selälleen. Selälleen kääntymisen hän oppi oikeastaan ihan vahingossa kun vatsallaan piti olla niin korkeassa konttausasennossa että välillä kellahti kumoon ja selälleen. Nyt ihan viimeaikoina on hoksattu että välillä kannattaa levähtää kyljellään niin jaksaa taas paremmin yrittää keksiä miten pääsisi konttamaan eteenpäin.Taaksepäin Amanda jo osaa ryömiä ja LUJAA! Jos äiti erehtyy viipymään vessassa pari minuuttia esim. täyttämässä pyykkikonetta, meinaa tyttö olla kadoksissa kun palaa. Onneksi ehdin siivota sohvan alta ompeluvälineet kannellisiin muovilaatikoihin, niin ettei tarvitse pelätä että vastaan tulisi esim sukkapuikko. Toistaiseksi olla vältytty jopa pään kolahtamiselta sohvan metalliseen laitaan.

Kaikkea toimintaa siivittää tomera baubaubau- tarina mitä kerrotaan välillä iloisen onnellisena ja toisinaan taas valittavan surkeana. Saatiinpa sillä kerran oikein vihaisesti huudettuna vauvakaveri itkemäänkin kun Amanda päätti pitää puhuttelun ystävälleen. Ja vauvoillako ei muka ole yhteistä kieltä. Aika paljon meidän Ryyni jo osaa.

2 kommenttia:

  1. Vauhdilla sitä vaan uusia taitoja jo opitaan. Ei sitä edes vielä tajua - meidän neiti (just 5kk) kelli ihan rauhaksiin sängyllä ja kun hetkeksi käännyin isoveljeä opastamaan niin johan humpsahti sängyn ja seinän väliin, peruuttaen. :D
    Kyllä siinä sydän hetken pamppaili kauhistuksesta..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...