maanantai 27. lokakuuta 2008

Uutta ulkonäköä

Nyt oon viimein saanut valmiiksi ulkonäköuudistuksen. Alkoi se vanha jo tympiä kovasti. En vain ole mikään blogivelho varsinkaan noiden asetusten suhteen, niin että täytyi ensin etsiä ja kokeilla sopivat asetukset haamublogissa ja sitten muuttaa ne tänne. Jotain pieni muutoksia saattaa vielä tapahtua, mutta periaatteessa tällä siis mennään tulevaisuudessa. Kommentteja ja parannusehdotuksia saa toki antaa. Kuva on otettu ihan tuossa meidän naapuripuistossa yhtenä sunnuntaiaamuna lenkkeillessämme. Niitä äitiyden parhaita hetkiä kun kuljet vaunujen kanssa syksyisessä puistossa kun aurinko paistaa, vastaan ei tule kuin pari lenkkeilijää ja vauva vain tuhisee unissaan vaunuissa.

2 kommenttia:

  1. Yritin sulle jo eilen kommentoida, mutta silloin bloggerin blogeissa oli kaikissa jokin ongelma kommentoimisen suhteen.
    Halusin vain sanoa, että edellinen kirjoituksesi rohkaisi mieltäni ihan hirveästi. Mieheni on lähdössä ensi viikolla työmatkalle kolmeksi viikoksi ja olen ollut aivan kauhuissani. Olen pelännyt, että miten selviän kaikesta yksin. Oli todella mahtavaa lukea toisen kokemuksista, etä se aika voi olla jopa todella hyödyllistä ja ihanaa. Meilläkin on tällä hetkellä paljon uniongelmia. Ehkä tuo olisi sitten otollinen aika kokeilla jotakin uusia nukkumisjärjestelyjä. Tyttö kyllä nukahtaa kiltisti yöunille itsekseen, mutta heräily on melkoista ja yöllä saatetaan olla heräillä jopa yli tunnin ajan. Kirjoituksestasi rohkaistuneena, päätin siis lähteä ensi viikolla kokeilemaan jonkinlaista unikoulua. Tassuttelusta meillä ei ainakaan ole hyötyä ollut.
    Toivottavasti teillä hyvät unet jatkuvat edelleen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...