maanantai 17. marraskuuta 2008

Leveilyä

Viikonloppuna heiluimme Levillä kannustamassa suomalaisia ja muitakin alppihiihtäjiä. Sää oli loistava ja kisat erinomaiset, lunta riitti ja meillä oli hauskaa. Pakkanen oli Amnadalle hieman hämmentävä kokemus kun päälle piti laittaa niin paljon vaatteita ja lisäksi vielä peittoja. Pulkkailu oli kuitenkin hauskaa ja vaikka ympärillä huutaa kovaääniset ja 10 000 ihmistä on vaunuissa hyvä ottaa päiväunet.

Isäni töiden ansiosta pääsimme koekäyttämään upouutta hotellihuoneistoa. Oli kyllä upea paikka ja kauniisti sisustettu. Ja 20 neliötä suurempi kuin meidän koti. Rattaat mahtui eteiseen ilman että niitä saa kokoajan siirrellä pois tieltä, koko huoneistossa ei ollut yhtään maalarinvalkoista seinää, eikä kamalia valkoisia melamiinikeittiökaappeja ja lasiseinäisen saunan lisäksi jalkojen alla oli oikea puinen lattia. Ankea palata ahtaaseen kotiin. Se miksi tässä blogissa ei käsitellä sisustusta ollenkaan johtuu ainoastaan siitä ettei tässä asunnossa saa tehdä mitään muutoksia ja muutenkin tavarat ovat pakon sanelemissa paikoissa. vai mitä mieltä olette kun kertakäyttövaippoja säilytetään pinnasängyn alla, kirjoja sohvan alla ja ammetta kylppärin katossa. Uuden asunnon etsintä käynnistyi samantien. Etuovi.com, sieltä meidätkin nykyään löytää.

1 kommentti:

  1. Oi, hotellihuone kuulostaa aika ihanalta! Meillä tosin neliöitä ihan tarpeeksi mutta se sisutusinnokkuus on hukassa molemmilta. Tavarat on edelleen niillä paikoilla joihin ne kolme ja puoli vuotta sitten muuton yhteydessä kannoimme.

    Nyt kun meilläkin odotellaan pikkuista niin samalla odotan itselleni sellaista sisustusvimmaa, millä saisi kodin valmiiksi vauvalle. Onneksi huhtikuuhun on vielä aikaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...