tiistai 16. joulukuuta 2008

Hammas!

Viimeinkin pitkän odotuksen, valtavan kuolauksen ja kaiken järsimisen jälkeen ensmmäinen pieni helmihammas pilkistää alaleuasta. Kyllä sitä on odotettukin. Amandan ikää on aina arvailtu hieman alakanttiin pienen koon vuoksi ja biimeistään siinä vaiheessa kun tyttö on alkanut hymyillä on kysytty että mitenkäs vanha tämä lapsi onkaan kun ei hampaitakaan vielä ole. Oikeasti olen kyllä ollut todella iloinen, että imetys ehti loppua ennen hampaiden tuloa. pelkäsin etukäteen hirveästi puremista, kun imetys oli muutenkin niin kivuliasta. Kuvaa tuosta pienestä ihmeestä on mahdoton saada, mutta onpahan nyt jokin millä syödä joulupöydässä kinkkua ja pipareita.

2 kommenttia:

  1. Onnea ekalle hampaalle ja muuttomatkalle Ruotsiin :)

    VastaaPoista
  2. Meille tuli kerran kaupassa tuiki-tuntematon nainen puhumaan ja totesi, että meillä taitaa olla kokoistaan vanhempi lapsi. Mutta jotenkin on ihanaa saada käyttää niitä pikkuisia vaatteita edelleen eikä vielä tarvi olla iso.

    Mutta mahtaa Amanda olla yhtä huvittava näky kuin omammekin seistessään ja kävellessään. Koossa noin puolet puolivuotiaista menee ohi, mutta taidoissaan lapsi on ikätasollaan. Varsin suloista siis.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...