keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Kauneinta meillä

Taas kolahti postiluukusta sisustuslehti, jonka vakiopalstoihin kuuluu jonkun julkisuuden henkilön haastattelu sisustuksesta ja vastaus kysymykseen mikä on kotisi mieluisin ja kaunein kohta. Meillä kotona se on ehdottomasti tämä.

Tämä keskellä olohuonetta sijaitseva hyllykkö on viimeinen esine josta kotonani luopuisin. Alunperin koreja oli neljä ja hyllykkö sijaitsi eteisessä niin että sen päällä säilytettiin avaimia ja kalenteria ja laatikoissa kaikkea tarpeellista joka ei oikein löytänyt paikkaa kuten taskulamppuja, sateenvarjoja, kynttilänjalkoja, pelikortteja yms. Uudessa kodissa halusin sen kuitenkin keskeisemmälle paikalle ja jotenkin puolivahingossa siitä tuli Amandan lelujen ja kirjojen säilytyspaikka. Massiivimäntyisenä se on turvallinen lapsen ottaa tukea ja hieman kiipeilläkin. Ja yksi suurimmista syistä miksi se minulle on niin rakas on se, että se on Ville itse tekemä raakalankuista lähtien.
Huomasin muuten juuri, että tuossa 10kk kuvassa samaisen hyllykön edusta näyttätyy kuten se yleensä Amandan leikkien tuloksena on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...