torstai 16. huhtikuuta 2009

Töihinpalaajan hunajakennotLanka: Debbie Bliss Baby Cashmerino

Pitkästä aikaa voin esitellä jotain itsetehtyä jota oikeasti kehtaa näyttääkin ja jota ihan oikeasti tulee varmasti käytettyäkin. (Tämä valmistui jo pari viikkoa sitten, mutta tietenkin kamerasta loppui akku ja laturi oli tietysti Suomessa.) Olen ehdottomasti slipoveri-ihminen. Niitä löytyykin jo useampi kaapista ennestäänkin ja niitä käytetään paljon, mutta tämä on ensimmäinen itse tehty. Hauska sattuma sinänsä, että mallin suunnittelija teki ensikappaleen saatuaan jatko-opiskelunsa päätökseen, palatessaan taas töihin ja kaivatessaan jotain siistimpää työvaatteeksi. Aloittaessani tämän liivin odottelin työhaastattelun tuloksia ja kun sain liivin valmiiksi olin paria päivää aiemmin saanut tiedon työpaikasta. Lankavalintani voi hieman ihmetyttää, mutta pidin langan tunnusta, sen pehmeydestä, ja siitä että vauvalankana se kestää toistuviakin pesuja, mikä on ainakin minun työvaatteilleni tärkeä ominaisuus. Tuo kuvioneulekin oli suhteellisen nopeasti neulottavaa, kun apupuikkoa ei tarvinut kuin joka seitsemäs kierros.


Tänään olikin hyvä päivä pukea slipoveri ensikerran päälle. Kävin tutustumassa tulevaan työpaikkaani ja sopimassa yksityiskohdista. Kunhan vain byrokratia ei tyrmää palkkaustani (valtiolla sekin on mahdollista, joskaan ei kovin todennäköistä), aloitan työt toukokuun alussa. Amanda sai päiväkotipaikan suhteellisen läheltä, ja sinne menemmekin huomenna tutustumaan. Siitä siis lisää myöhemmin.

5 kommenttia:

 1. Samaisen slipoverin tekoa olen harkinnut itsekin. Siinä on jotain tosi kivaa. Ja hyvältä näyttää tämä sun versio!

  VastaaPoista
 2. Onpa todella kaunis! Ja tervetuloa takaisin Suomeen!

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis!

  Voisiko kennostosta saada lähikuvaa? Niin tarkkaa, että silmukat näkyy siis. Sitten voisin ottaa kennostosta mallikerran ja tehdä jotain itsekin.

  Olen itsekin alkanut suosimaan vauvalankaa lähes kaikessa. Herkkä ihoni toisekseen kestää vauvavillan neulomista paremmin kuin karkeampia lankoja.

  VastaaPoista
 4. On oikein nätti slipari ja nätin värinen.

  VastaaPoista
 5. Nätti ja ihanan värinen. Kyllä tuolla kelpaa töihin mennä :) Hassua olen lukenut blogiasi alusta alkaen mutta mitään en ole tainnut kommentoida. Nyt kun näin kuvasi hoksasin, että olen törmännyt sinuun muutaman kerran. Kerran baby biossa ja kerran bisketissa. Hassua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...