sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Lomatunnelmia

Sain aamulla muutamia valokuvia Amanda ja V:n reissulta. Olemme jutelleet puhelimessa päivittäin ja tyttö on ollut kovasti puheliaalla tuulella. Äidille kerrotaan innostuneesti tekemisista ja näkemisistä, harmi vain kun niitä ymmärrettäviä sanoja ei juurikaan ole. Itku meinasi tulla kun puhelimesta kuului ihan selkeä "heippa äiti"


Suvun mökiltä löytyi isän vanhat pelastusliivit jotka olivat Amandan mielestä niin hienot että niitä täytyi pitää päällä koko ajan, vaikkei vettä edes ollut lähistöllä. Hieno löytö, kun isovanhemmat olivat juuri matkalla ostamaan Amandalle pelastusliivejä jotta pääsisivät seuraavana päivänä omalle mökille, joka on saaressa, ja nämä sattuivat olemaan alle 15 kiloiselle ja erittäin hyvässä kunnossa.


Tämä kuva taas on Savonlinnasta läheltä linnaa.

Minä sen sijaan olen tehnyt kaikkea mitä tein ennen kuin minulla oli perhettä. Kävin ystäväni kanssa shoppailemassa, baarissa tanssimassa, lenkillä ynnä muuta vastaavaa. Koti tuntuu kovin tyhjältä kun täällä on yksin ja olenkin ehtinyt iltaisin pohtia meidän asuntotilannetta oikein kunnolla. Olemme nähneet ainakin 30 asuntoa pääsiäisen jälkeen ja jotenkin se suurin ongelma on ollut aina etäisyys töihin ja keskustaan. Olimme alunperin ajatelleet että tahdomme rivitaloasunnon omalla rauhalla mielellään alle 10 km säteellä töistä. Nyt kuitenkin tuntuu siltä että olen valmis luopumaan omasta pihasta ja rauhasta ja haluan jäädä lähelle keskustaa. On ihanaa kun joka paikkaan on lyhyt matka ja ympärillä tapahtuu. Meillä on käynyt loistava tuuri, että asuntomme on pyörätien varrella niin että vaikka osoitteemme on keskustan vilkkaimman kadun varrella, meillä on ihanan rauhallista ja niin turvallista, että Amandan voi päästää ovesta itsekseen ulos. On mukavaa kun auton voi jättää kotiin ja mennä kävellen. Meidän perheen löytää melken joka lauantai aamu eräästä keskustan kahvilasta aamiaiselta ja aurinkoisina iltoina heti tontin reunalta alkavasta suuresta rantapuistosta heittelemästä frisbeetä tai petankkia tai ihan vain piknikiltä. Kaiken lisäksi meillä on todella mukavia naapureita joista iso osa on lapsiperheitä. Eli halutaan ostaa asunto keskustasta mukavalla yhteispihalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...