perjantai 4. syyskuuta 2009

TYMPII!!!

Olemme nyt asuneet uudessa kodissamme kolmisen viikkoa. paikat ovat edelleen ihan levällää: sohva tulee kolmen viikon kuluttua (toivottavasti), sänky puuttuu, pyykkikorit puuttuu, pari pikkupöytääkin tarvittaisiin. Parvekkeella on vielä laatikoita, pari varastoon menevää ja tyhjiä joita on luvattu kavereille, kunhan tulevat hakemaan. Makuhuoneessa patjat ajelehtivat ilman sänkyä ja näyttävät törkeiltä, mutta onneksi ilman valaisinta on aika hämärää niin ettei sitä huomaa ja pesuhuoneen lattian ovat vallanneet pyykkikasat, jotka eivät ahkerasta pesemisestä huolimatta tunnu katoavan minnekään. Amandan huoneen sentään saimme eilen valmiiksi. Tai no ei siellä vielä verhoja ole, mutta en ole aivan varma laitanko niitä ollenkaan. Se on kuitenkin ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa huone joka on valmis, eikä sieltä puutu huonekaluja. Huoneesta tuli todella upea, jos itse saan näin sanoa. Vaan kuinkas esittelisin sen teille, kun nettiyhteyttä saa odottaa vielä viikon eikä tässä työpaikan koneessa ole kortinlukijaa. Ärsyttävää odotella monta viikkoa, varsinkin kun tietää että se vaatii operaattorilta perähti yhden koodin kirjoittamista koneelle. Siis vaikka kotitietokone ja netti ovat suhteellisen uusia keksintöjä, niin miten tänäpäivänä selviät ilman nettiä, kun et voi maksaa laskuja tai etsiä tietoa. Koita tässä vertailla vakuutuksia, etsiä huonekaluja ja lukea blogeja. Paras kyllä minusta oli että tilaus nettiliittymästä suositeltiin tehtävän netin kautta.

Toinen asia netin lisäksi mitä olen kaivannut näiden kolmen viikon aikana on televisio. Yllättäin tässä talossa onkin antennitv joten tietenkään meidän digiboksi ei toimi. Koska vanha televisomme on jo pidemmän aikaa näyttänyt oireita tulevasta laukeamisesta, päätimme hankkia samantien uuden television, eikä boksia. Toimitusaika piti olla kolme päivää, nyt on mennyt jo kolme viikkoa, eikä laitetta edelleenkään näy valmistajan toimitushäiriön vuoksi. Huolelliset tutkiskelun ja vertailun päätöksenä haluamme juuri tuon television, eikä kyseistä mallia myydä muualla tässä kaupungissa, joten ei auta kuin odottaa. Sietää kyllä sitten ollakin hyvä. Onneksi vanha televisio ei ole ihan vielä lauennut (vaikkakin on alkanut taas säristä) ja dvd- soitinkin toimii. V ilmeisesti kyllästyi Frendien katseluun ja toikin minulle lahjaksi boksin Serraanon perheen jaksoja. Ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä.. vielä koittaa se päivä, kun kaikki tavarat ovat siellä missä (suurinpiirtein) pitääkin :)

  VastaaPoista
 2. Miten Amanda otti muuton? Meillä muutto odottaa parin-kolmen viikon päässä ja jänskättää, millaisia hulinaöitä onkaan luvassa. Onko jotain vinkkejä, jotka koit hyväksi Amandan oloa helpottamaan?

  VastaaPoista
 3. Amandaan muutto kyllä vaikutti. Tyttö oli tosi hämmentynyt kun tavaroita alettiin kantaa pois ja koti oli yhtäkkiä ihan tyhjä. Melkein viikon verran tyttö ei aamuisin suostunut tekemään mitään yksin, kun aiemmin hän aamuisin meni omiin leikkeihinsä ja me saimme hieman lisää torkkuaikaa. Muutenkin pientä eroahdistusta oli havaittavissa. Yöt eivät ollee mitenkään levottomia, mutta aamuyöstä on pitänyt päästä viereen nukkumaan. Nyt alkaa kyllä olla jo kokonaan ohi ja tyttö on tottunut uuteen kotiin. Jos jotain tekisin toisin, niin lapsi saisi kyllä lähteä ensimmäisenä uuteen kotiin katsomaan mihin tavarat tuodaa, eikä jäädä katselemaan vanhan kodin tyhjennystä. Meillä muilla oli hauskaa kun Amandan suuri pehmolelu kurkisteli pakettiauton takaikkunasta, mutta Amandalle tuli tosissaan hätä, että mihin hänen norsunsakin viedään ja kävi monta kertaa uudessa kodissa tarkistamassa että se on tallessa.

  VastaaPoista
 4. Ha-haa! Saan siis taas yhden "aseen" miestä vastaan siinä, että minä ja tyttö mennään ekassa erässä uuteen kotiin vastaanottamaan tavaroita ;) Äitini katsoo pimun perään ja minä katson tavaroita oikeisiin huoneisiin sitä mukaa, kun saapuvat. Ja ekaksi muutettavaksi huoneeksi olen määrännyt tytön huoneen, jotta hän ehtii siihen tottumaan edes hiukan ennen iltaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...