lauantai 10. lokakuuta 2009

Kädentaitomessut

Piipahdimme tänään kädentaitomessuilla Ouluhallissa. Sieltä mukaani lähti tämän näköinen kone. JIPPII!! Ihan oikeastikin olimme menossa ompelukonekauppaan juuri kyseistä laitetta katsomaan, mutta liikkeen ikkunassa oli lappu, että olemme messuilla. Olen haaveillut uudesta ompelukoneesta jo monta kuukautta ja tänään äiti vei lainassa olleen oman Brotherinsa mukanaan. Äidin kone on kyllä monta askelta monipuolisempi kuin tämä kapistus, mutta tästä koneesta löytyy kaikki mitä koen tarpeelliseksi ja vielä vähän enemmän. Ja tuon kokeilun perusteella Brother vaikuttaa hyvältä ja helppokäyttöiseltä merkiltä. Elektroninen kone toisaalta hieman arvelutti ensin, mutta kyllä se tuo monia mukavia helpotuksia niihin ompelun tylsiin vaiheisiin, kuten lankojen pujotuksiin ja kuminauhaompeluun. Onnistuin vielä saamaan hyvän tarjouksenkin ja vanhat koneet vaihdossa pois nurkista lojumasta.

En oikein ole messuihminen käsitöiden osalta, mutta nämä messut olivat kyllä positiivinen yllätys. Mukaan lähti koneen lisäksi myös tee-se-itse- heijastinpakkaus. Mukavaa oli myös se, että useampi ihminen pysähtyi ihastelemaan Amandan takkia. Jotenkin kun tämä tapahtui nimenomaan kädentaitomessuilla, missä suurinosa ihmisistä on jollain tavalla kädentaitoisia, se tuntui erityisen hyvältä. Eipä sillä, se on kyllä yksi onnistuneimmista töistäni ikinä.

1 kommentti:

  1. Minäkin olen miettinyt uutta ompelukonetta, mutta en oikein tiedä mitään noista merkeistä ja malleista.. valinnanvaikeus siis hirvittää. Ja siitä Amandan takista.. sehän on aivan huippuhieno!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...