sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Myyrätakki, viimeinkin


Tämä takki on valmistunut jo ajat sitten, mutta kaamoksen vuoksi yhdenkään asiallisen kuvan aikaansaaminen, on ollut todella työn ja tuskan takana. Nyt sain viimein napattua yhden - hississä. Takki on tehty samalla kaavalla kuin aiempi mummolatakki, eli SK 2/01. Materiaaleina on ohuehko takkivilla ja ohut vuoritikki. Toisin kuin mummolatakin kohdalla, nyt noudatin ohjetta ompelujärjestyksen suhteen rivi riviltä ja täytyy sanoa, että insinöörinäkin alkoi logiikka pettää, mutta on se kyllä siistimpi, erityisesti hihojen osalta. Takin väritys ja erityisesti nuo puiset kukkanapit tuovat minulle heti mieleen Myyrä- kirjat ja tv- sarjan ja siksi tästä tulikin myyrätakki. Erityisen mieluisa tuo takki tuntuu olevan Amandallekin, kun pukeminen kiinnostaa heti huomattavasti enemmän, kun näyttää takkia ja ehdottaa pukemista. Ja onpahan takista tapeltu eräänä sateisena tarha-aamunakin...

2 kommenttia:

  1. Hieno! Wau! Mutta tämä insinööri ei ymmärrä yhtä juttua - onko toi ylin nappi eri puolella kiinni kuin nuo muut napit? Vai miten tuo takin yläreuna oikein menee?

    VastaaPoista
  2. Hih, jäin kiini:D Tuo nappi on todella väärällä puolella takkia ja ihan siitä syystä että saumavarat aiheuttivat tuolle korkeudelle niin paksun kohdan ettei ompelukoneeni mitenkään kyennyt tekemään siihen napinläpeä. Siihen kuitenkin jäi ruma jälki yrityksistä joten omeplin siihen napin peitoksi. Takapuolella onkin neppari niin että takin saa ylös asti kiinni ja näyttää kuin siinä olisikin ihan normaalisti 5 nappia rivissä.

    Insinööri siis loppuun asti :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...