keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Lumihiutaleita


Askartelimme Amandan kanssa tänään lumihiutaleita. Ikinä ennen tyttö ei ole saanut käsiinsä saksia, joten kuten kuvasta näkyy hommaan keskityttiin huolella ja äidin tiukkkojen varoitusten arvoisella tarkkuudella. En tiedä mitä oikein kuvittelin, kun ajattelin tähän ryhtyä. Lapsella ei tietenkään ollut mitään hajua mitä saksilla tehdään ja miten niitä käytetään. Saimme kuitenkin pari hiutaletta aikaiseksi kun yhdessä yritettiin.


Olen siis aloittanut loman ja aiemmasta poiketen ihan oikeasti loman , jonka jälkeen palataan töihin, eikä jatketa kotonaoloa työttömänä. Yllättäin sopimustani jatkettiinkin. Olin jo ehtinyt sopia päiväkodinjohtajan kanssa tapaamisesta ja hän oli kirjoittanut jo hoitopaikan irtisanomispaperit, kun vain pari tuntia ennen tapaamista sain soittaa hänelle, että revi paperit.

3 kommenttia:

 1. Onnea!

  Ja vinkkinä saksipuuhiin: meillä tehdään niin, että tyttö istuu sylissäni, sujautan sormeni kahvojen väliin (eli avaan sakset) ja toisella kädellä pidän paperia/pahvia terien välissä. Tyttö puristaa terät yhteen ja kaikki alkaa alusta. Tällä tekniikalla ihan kivasti sujuu.

  Jossain kerhossa olen nähnyt saksia, joissa on "jousi", joka avaa sakset.

  VastaaPoista
 2. Joo, samalla tekniikalla mekin noita tehtiin sitten loppujenlopuksi :D

  VastaaPoista
 3. Onnea työn jatkumisen johdosta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...