perjantai 7. toukokuuta 2010

3 vuotta

Blogillani on jo 3 vuotta ikää. Ensimmäinen otsikkoni oli Kaksi viivaa. Kahdesta viivasta on tullut ihana pieni tyttö ja niin hektinen elämä, ettei kovin usein ehdi blogia päivittää ja ne parhaat jutut, joista sillä hetkellä miettii, että pitäisi kirjoittaa, ehtivät mennä ohi. Kiitoksia kaikille lukijoille, varsinkin niille, jotka ovat alusta lähtien roikkuneet mukana. En oikein tiedä kannattaako tämän blogin pitäminen enää, vai pitäisikö jättää taustalle elämään uutta tulemista odottelemaan. Tuntuu, ettei lukijoitakaan kovin montaa ole enää jäljellä ja tosiaan tämän hetkisen elämän hektisyys rajoittaa kirjoittamista kovasti. Jotain radikaalia pitäisi keksiä, olisiko ehdotuksia?

10 kommenttia:

 1. Oii...älä lopeta tätä blogia! Tätä on kiva seurata.

  VastaaPoista
 2. Kirjottelet, kun ehdit. Mä ainakin käyn aina lukemassa, kun jotain uutta on ilmestyny. Ei se mitään, vaikka päivitystahti oiskin hitaan puoleinen.
  Ehkä sitä aikaa tulevaisuudessa on enemmän ja sitten päivitystahtikin kiihtyy.

  VastaaPoista
 3. Minäkin luen mielelläni kuulumisianne. Ei se haittaa vaikka päivitystahti olisikin rauhallinen. Samantyyppinen elämäntilanne ja soljuva kirjoitustyyli pitää yllä mielenkiintoni blogiasi kohtaaan.

  VastaaPoista
 4. Minä seuraan edelleen, eikä meidänkään blogilla enää mitään tiuhaa päivitystahtia ole...

  VastaaPoista
 5. Voi kiitoksia kommenteistanne. Taidan jatkaa , vaikka päivitystahti tuntuukin kamalan hitaalta ja kirjoittaminen jopa merkityksettömältäkin välillä. Tuntuu vain väillä, että lukeeko tätä edes kukaan, kun kommenttilaatikotkin kaikuvat tyhjyyttä. Ulkoasunpäivityskin on ollut työnalla jo pidemmän aikaa.

  VastaaPoista
 6. Täälläkin yksi lukutoukka ilmoittautuu :) Kiva jos vielä jatkat, kyllä me jatketaan lukemista myös!

  Aurinkoista kevättä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 7. Joo, älä lopeta :) Mäkin käyn lukemassa, en nyt ihan alusta asti, mutta aika kauan jo kumminkin, tykkään! Ei vaan tule juuri koskaan kommentoitua mitään.

  VastaaPoista
 8. Joo hei hups ja höps, ei mitään lopettamispuheita, täälläkin luetaan aina kun päivittyy (juuri nyt sattuneesta syystä olen hiukan jäljessä blogien seuraamisen suhteen).

  VastaaPoista
 9. Täällä myös yksi vakilukija joka onnellisena lukee aina tasaisin väliajoin kuulumisianne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...