perjantai 19. marraskuuta 2010

... pohdintaa auton takapenkillä matkalla päiväkotiin ja töihin:


- Tuleeko isi tänään kotiin?
- Tulee, sitten illalla kun mekin palataan kotiin.
- Sitten leikitään kuniggkaksia!
- Oletko sinä kuningas?
- En
- Onko isi kuningas?
- Ei , isi on prinssi!
- Mikäs äiti on?
- Sinä olet kuningatar!
- No mikäs sinä sitten olet? Oletko sinä prinsessa?
- No En! Minä Olen DINOSAURUS!!!
 
Huvittunut äiti ajelee töihin ja huomaa ilokseen, kuin ihana siivooja on järjestänyt työpöydän alla sikin sokin lojuneet kaksi paria työkenkiä siistiin riviin työpöydän eteen.
 
Toiset aamut ovat vain niin paljon parempia...

3 kommenttia:

 1. Ne jutut on niin hauskoja! Ja ne omat sanat.

  Siitä kolmevuotisneuvolasta. Ne viivat piirrettiin mallin mukaan ja ympyrä teetettiin ylimääräisenä - ei kuulu vielä ikään. Neuvoan täti sanoikin, että harvat kolmevuotiaat osaa ne viivat piirtää. Se taitaa olla vaan Toivon erityisosaamista muutenkin kun se osaa kirjoittaa jo nimensäkin kun sanelen kirjaimet.

  Ja se pyöräily tarkoitti lähinnä kolmipyörää. Meilläkään ei sellaista ole, joten ei tietoa sellaisesta osaamisesta. Toivo kun ei sitä isompaa pyörää oikein koko kesässä suostunut koeajamaan sen jälkeen kun minä työnsin pojan kerran kumoon.

  Se oli kyllä jotenkin aika jännä käydä. Vaikken ole koskaan panikoinut mistään oppimisesta ja oppimisen nopeudesta tai iästä, niin jotenkin vaan jännitti. Kyllähän ne taidot oppii jossain vaiheessa. Kai siinä vain kartoitetaan sitä, että jos kaikessa on vaikeuksia, niin sitten puututaan. Näin ainakin kuvittelen. Eli ei siellä sentään ihan kaikkea pyydettyä tarvitse osata.

  VastaaPoista
 2. Löysin juuri blogisi, ihana =) Kerrot kauniisti asioista ja nuo lapsen lausahdukset ovat niin suloisia. Kiva, että tallennat ne tänne muistiin meidän muidenkin luettaviksi, muuten kun ne tahtovat ajan kanssa unohtua. Ihastelut myös ompeluksistasi! Tänne pitää palata, kun talo hiljenee.

  - Kolmen äiti

  VastaaPoista
 3. Aamuja on niin monenlaisia.. :) Ja onnea matkaan tuohon edeltävään postaukseen viitaten..!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...