perjantai 3. joulukuuta 2010

Kirje Joulupukille

Eilen illalla kirjoitimme Joulupukille. Aiempina jouluina joulupukki on ollut ihan vieras hahmo, viime vuonna lahjat toi tytön mielestä Joulupukin kissa ja lahjat ostettiin hänen läsnäollessaan ilman että hän tajusi mitään. Tänä vuonna saa olla huomattavasti tarkempi ja salaisempi. Lahjatoiveita tytöllä on yksi yli muiden: MUUMITALO!


Harkinnan jälkeen listalle pääsivät myös nämä vaunut. Kavereiden samanlaisia on ihasteltu jo pitkään, varsinkin sitä ominaisuutta, että ne saa viedä ulos, toisin kuin nykyisiä pikkuruisia rimpuloita sateenvarjorattaita, jotka eivät ulkokäyttöä sietäisi.Lisäksi listalle pääsivät sukset ja vaaleanpunainen radio omaan huoneeseen. Luulenpa että lahjasäkistä tulee löytymään myös jotain näistä:


Sekä jotain tällaista:


Äidin joululahjatoiveita jos kysyttäisiin, voisin toivoa jotain näistä: Nuo Vitriinit on todella ihania ja olen jo pidemmän aikaa niitä kaupoissa ihastellut. Kauniita ja yksikertaisia ihan jo sellaisenaan. Vielä kauniimpia ja ihanampia jos niiden sisälle laittaa vaikka jotain arkista kuten nappeja tai lankarullan. Kaikkein kaunein kun sisälle piilottaa jonkin ihanan korun.


 Olen riippuvainen radiosta. Esimerkiksi töiden teosta ei tule yhtään mitään ilman radiota. Syksyn aikana on tullut haettua parasta vaihtoehtoa nettiradion (eli tietokoneen surkeiden kaiuttimie jotka kaikuvat) ja kahden rätisevän pöytäradion joukosta, kun ei kaapelimahdollisuutta töissä ole. Nuo PALit olisi kyllä todella mahtavia. Tosin en tiedä veisinkö sen töihin vai pitäisinkö kotona. Vai olisiko tuo vaaleanpunainen se, mitä Amanda etsii? 

 
Olen todella huono ostamaan tuoksuja, edes itselleni. Tämä pullo kuitenkin herätti huomioni pakkauksellaan, joten kävin haistelemassa. Pakkasu on kuin koru tai kaunis sisustusesine ja tuoksukin miellyttää kovasti.
 
Hyvä kirja ja suklaa on kuitenkin ne tärkeimmät lahjat, joita joka vuosi odotan. Joulu tulee siitä, kun saa käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan konvehtirasian ja glögimukin kanssa. Mitä te toivoisitte joululahjaksi?

6 kommenttia:

 1. Muumitalo on jo niin vanha juttu, että muistan pikkuveljeni aikanaan sellaisen saaneen. Se oli kiva niin kauan kuin siinä riitti koottavaa, sitten valmiina se jäi pölyttymään nurkkiin. Noh, oltiin me silti reilusti vanhempia kuin sinun lapsesi nyt, mutta silti...

  VastaaPoista
 2. Eihän tuossa edes ole mitään koottavaa? Amandan päiväkodissa on muumitalo ja se on siellä kuulemma lapsen kestosuosikki, ollut jo pitkään. Ja kun tuon muumitalon haluamisesta hän on puhunut jo kuukausi kaupalla, tuskin menee vikaan. Ja jos menee, niin saahan tuon aina myytyä. Koitin katsella Huuto.netistä käytettynä, mutta hinnat oli niinkorkeat, että halvemmaksi tuli ostaa uusi tarjouksesta :)

  VastaaPoista
 3. Sit se on ehkä eri - meidän versiossa se tuli kyllä melko monessa osassa ja ainakin lapsena siihen meni tovi, kun sen kasasi kuntoon.

  VastaaPoista
 4. Meillä saatiin muumitalo synttärilahjaksi kesällä, aluksi sillä ei juuir leikitty mutta syksyn aikana se on ollut todella suosittu. Nyt se on ihan Veran ykkösleikkikalu!

  Muuten, me verrattiin aikanaan sekä Stockan että BR:n hintoja ja niissä oli 10 euron ero (n 55-65 euroa). Että kannattaa kyllä katsoa msitä ostaa!!

  VastaaPoista
 5. Toivo sai viime vuonna joululahjaksi muumilaivan ja se on ollut siitä asti melko suosikki. Ja nyt kesän jälkeen ihan kokoaikaykkössuosikki. Tälläkin hetkellä on levällään tuvan pöydällä. Ja monia kertoja päivässä minä järjestän muumit ynnä muut laivaan kuuluvat pikkuhilppeet. Tai mies järjestää. Tai Toivo itse.

  Pari kertaa olen ottanut laivan takavarikkoon kun poika on ollut tuhma ja silloin menee päivät vähän oudosti - se ei oikein leiki millään kun muumit on pois. Ja kyllä muuttuu kiltiksi.

  Ainoa lahjakin mitä Toivo on toivonut on Vilijonkka :D Se ei oikein osaa pyytää mitään. Paitsi kaupoissa kirjoja.

  Niin ja itte toivon yhtä käsityökirjaa ja jogurttirusinoita jossain kupissa, astiassa tai missä vain. Rusinat on olleet jo vuosia vakkarilahja, milloin missäkin purkissa. Ihan parasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...