keskiviikko 25. tammikuuta 2012

4 vuotta


Ryyni on jo neljävuotias! Synttäreitä juhlittiin viikonloppuna. Vuosi vuodelta juhlat ovat entistäkin railakkaammat, lapsia on joka vuosi enemmän (no tänä vuonna voidaan syyttää myös itseämme) ja meteli ja hauskuus nousee. Tänä vuonna toiveena oli autoratakakku, joka toteutettiin ihan perinteisenä kermakakkuna. Asvalttitie saatiin lakritsimatosta ja reunustettiin suklaarusinakivillä. Lisäksi kirjakaupan ale-laarista löytyi hauskat autokynttilät.

4- vuotias:
- osaa laittaa pinnejä hiuksiin, kuten kuvasta näkyy
- omaa vahvoja mielipiteitä
- tietää mitä haluaa ja mitä ei, mistä pitää ja mistä ei
- kirjoittaa oman ja pikkuveljen nimen
- saa vauvaveljen usein nauramaan
- osaa auttaa äitiä kotitöissä
- osaa pukea kaikki vaatteet
- osaa heittäytyä täysin avuttomaksi ja osaamattomaksi, esim. vaatteidenlaitossa
- osaa riimitelläLahjatoiveena oli pitkällisen harkinnan jälkeen "yllätys". Eniten aikaa vietettiin legohyllyllä, joten yllätykseksi lahjoitettiin Iso Lego Sairaala. Aiemmin meiltä on löytynyt vain peruspalikoita, sekä pari pikkusettiä eläimiä ja ukkeleita, joten tämä olikin suunnaton ilon aihe. Toki sairaalan viereen ilmestyi nopeasti lisärakennuksia vanhoista palikoista.

Lahjojen ja juhlien lisäksi tyttö toivoi "synttärimekkoa". Äidin käsissä syntyikin mekon sijasta tunika Metsolan bambitrikoosta, joka koristettiin vintagenapilla. Kaava on oma.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...