perjantai 27. tammikuuta 2012

Pilvibody


Me&I:n kevätmallistoon palasivat raikkaat pilvikuosit ja siitä intoutuneena (lue pihinä) kaivelin varastojen kätköjä ja löysin palasen punaista pilvitrikoota. JNY Designin reipasta punavalkoista ryhdistää ruskeat kanttaukset. Kaavat nepparibodyyn löytyvät uusimmasta Ottobresta ja lehdestä löytyy myös selkeät, kuvalliset ohjeet kuinka tuo nappilista tehdään, niin että minäkin onnistuin. Toivottavasti seuraavassa lehdessä olisi ohjeet kaksoisneulan käyttöön for dummies, minä kun en useista harjoituksista huolimatta meinaa onnistua ja helman kanttaukset jäivät vähän turhan löysiksi. No onneksi käytössä tuo helma jää piiloon housujen alle.

4 kommenttia:

  1. Minullakin olis varastoissa ruskeaa pilvitrikoota, kun vain innostuis. Mistähän tuota Ottobrea vois saada? Minä sain taannoin ihan hyvän vinkin resorireunojen tekoon. Resorin pituus on hyvä olla noin 0,7-0,8 kertaa kantattavan reunuksen pituus. Ja tuolla mitalla on tullutkin ihan hyviä! Kaksoisneulassa ei sinänsä pitäisi mitään ongelmaa olla, itse ainakin olen sitä ihan onnistuneesti käyttänyt halpisompelukoneellakin, kun vain on tarpeeksi kiristänyt itse resoria.

    VastaaPoista
  2. Kyseessä on ihan juuri ilmestynyt numero, joten eiköhän se löydy teiltäkin ihan lähimaketista tai jos ei löydy, niin Ottobrelta voi tilata irtonumeroita suoraan. Tuolla samaisella ohjeella minäkin olen resorit mitoittanut, mutta jostain syystä minun koneellani kaksoisneulaa käyttäessä ei resoria kestä venyttää tippaakaan, tai reunuksesta tulee kiharainen rimpsu.

    VastaaPoista
  3. Bluuh.. arvaa vain onko paikallisissa marketeissa.. Mutta Ottobre on ollut jo niin pitkään mielessä, että täytyy mennä tutustumaan nettitilaamiseen. Tästä(kin) kaavasta rohkaistuneena. Onnea kaksoisneulan kanssa, harmi ettei se lähde pelaamaan..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...