lauantai 11. helmikuuta 2012


Olen jo pidemmän aikaa haaveillut suuresta pesämäisestä lattiatyynystä ja nyt sain sen viimein aikaiseksi. Marimekon siirtolapuutarha- kangas on aiemmin toiminut pöytäliinana, mutta kun Valo siirtyy ruokapöytään, ei kankaisia pöytäliinoja tule vähään aikaan taas käytettyä. Tyynyn sisuksena on muutama peitto ja tyyny. Vieraspeitoille ja tyynyille on hankala löytää mitään fiksua paikkaa, mihin ne saisi pieneen tilaan, pois silmistä, mutta kuitenkin niin että ne saisi taas kätevästi käyttöön. Meillä niitä on säilytetty vaatehuoneen ylähyllyllä, juuri sellaisessa paikassa mihin itse en saa tavaroita kuin korkealle jakkaralle kiiveten. Tämä on ainakin neljään viikkoon ensimmäinen viikonloppu kun meillä ei ole yövieraita ja ensiviikolla on tulossa taas seuraavat, joten todellakin olen kaivannut helpompaa säilytyspaikkaa.

Valolle on ilmeisesti puhkeamassa ensimmäinen hammas. Kuolaamista ja jyrsintää on harrastettu jo pidemmän aikaa, eilen itkettiin ja kitistiin koko ajan ja illalla huomasin valkoisen pisteen alaleuassa. Tänään pistettä ei kyllä ole näkynyt, mutta purulelusta on tullut ystävä. Jännä nähdä nouseeko sieltä oikeasti hammas, Amandalle kun ensimmäine tuli vasta 11kk iässä.
 

2 kommenttia:

  1. Onpa todella kiva idea. Saatan pistää myös toteutukseen. :)

    VastaaPoista
  2. Lattiatyynyt on ihan parhaita. Vaikka meillä ei ole, mutta säkkituoli on ja välillä kaikki haluaa olla siinä. Tuo on kiva idea säilytykseen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...