perjantai 30. maaliskuuta 2012

7 kk

Mihin tämä aika meneekään, Valo on jo 7kk!

Virkkasin Valollekin villatakin. Ohje ja materiaalit ovat samat kuin siskon versiossa, mutta tällä kertaa leijonan keltaisena mustilla napeilla. Vielä haluaisin yhden villatakin virkata, mutta Kelosta ei oikein löydy mieleistä väriä, eikä koko lankaa tahdo enää saada mistään. Vinkkejä langoista otan mielelläni vastaan, lähin lankaliike kun ei osannut auttaa.

Syntymäpäivä aloitettiin lääkärikäynnillä. Aiemmin sairastettu korvatulehdus poiki kurkunpään tulehduksen. Tiistain ja keskiviikonvälisenä yönä pojan hengitys alkio ensin rohista ja sen jälkeen muuttua todella ahtaaksi. Soitto yöpäivystykseen ja pika pikaa paikanpäälle. Kohtaus saatiin onneksi pian laantumaan adrenaliinilla ja kortisonilla ja pari tuntia myöhemmin olimme takaisin kotona nukkumassa. Flunssa tuntui kuitenkin koko ajan vain pahenevan ja poika haroi korviaan, joten en jäänyt odottelemaan ensiviikon korvakontrollia, vaan varasin ajan jo tänään. Korvatulehdus oli onneksi kadonnut, mutta kurkunpääntulehdus on edelleen päällä. Se vain on siitä ikävä tauti, ettei voi kuin odotella ohi menoa ilman lääkkeitä. 

Ryömintäähän poika on harrastanut jo jonkin aikaa, mutta nyt noustaan jo konttausasentoon. Toistaiseksi siinä heijaillaan jonkin aikaa, kunnes kopsahdetaan kasvoille, mutta jalat yrittävät jo liikettä. Ehkä piankin jo kontataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...