maanantai 12. maaliskuuta 2012

Takkeja!

 Kevään lähestyessä olen taas saanut aikaiseksi takkeja. Amandalle valmistui virkattu villatakki. Novitan Kelo on ollut tämän talven suosikkilankani ja valkoinen vaati päästä villatakiksi. Jotenkin tuo lanka sopii parhaiten nimenomaan virkattavaksi, ei niinkään neulottavaksi. Suuret punaiset napit löytyivät Ompelutalosta. Selailin useampaakin ohjetta, mutta päädyin lopulta virkkaamaan ihan "omasta päästä" kokeillen.


 Kummipoika sai syntymäpäivälahjaksi kevättakin Finlaysonin ihanasta norsukankaasta. Tämänkin kaava on oma sommitelma muutamasta huppari- ja takkikaavasta. Vuorena on ohut puuvillakangas ja ihan ohut liimavanu. Pahoittelut huonosta valokuvasta, se kun täytyi räpsäistä nopeasti juuri ennen juhlimaan lähtöä :)


Tälle keväälle on tarkoitus ommella vielä pari takkia lisää, Amanda ja Valo tarvitsisivat omansa ja kummipojan siskokin kyseli omaa. Minulta on kyselty teenkö takkeja myyntiin tai voisiko minulta tilata takkeja ja kyllä vain sekin onnistuu. Minulle voi jättää viestiä profiilini kautta.

1 kommentti:

  1. Kiva nähdä tuo norsukuosi takkina. meillä on leikkihuoneessa siitä keltaisesta versiosta kappa ja suunnittelin tekeväni tuosta sinisestä pojalle kevättakin vihreillä kanteilla! Tämä sinun takkisi vahvisti päätöstäni, ihanan näköinen kuosi takissakin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...