keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Haaveilua

Haaveilen läpiyön nukutuista öistä ja  lapsivapaasta makuuhuoneesta. No totta puhuen, ei minulla mikään kiire ole saada Valoa omaan makuuhuoneeseen, pari yöherätystä menettelee ja ja on ihana pitää tuo tuhiseva paketti vielä vieressä. Haaveilen silti yhteisestä huoneesta lapsille ja makuuhuoneiden vaihdosta. Tällä hetkellä Amandalla on pienempi makuuhuone yksinään ja meillä muilla isompi. Leikit eivät meinaa enää mahtua pikkuhuoneeseen ja ihan sillä haluaisin vaihtaa huoneet. Me aikuiset voisimme nukkua mielellämme satupuiden alla, mutta nykyisen makuuhuoneen mustavalkoinen lumikidetapetti saisi siirtyä syrjään ja tehdä tilaa jollekin muulle. Mustavalkoisuus kyllä menisi edelleen, mutta jokin selkeämpi kuosi mieluummin, tai sitten jotain sinistä ja ihan vain lapsille. Tai...
Minkälaisia lastenhuoneita teillä on?

2 kommenttia:

 1. Meillä tylsät valkoiset seinät ja kun vieläpä lasikuitutapettia, niin plääh, melkomoinen urakka tapetoida. Haaveissa Tapettitalon Kirsikkapuu. Ostin nyt pinkit Eero Aarnion verhot piristämään huonetta.

  Ihania tapettivaihtoehtoja sulla. :)

  VastaaPoista
 2. Hei,

  löysin joskus jotakin googlettaessa blogisi, en ole varmaan koskaan ennen kommentoinut.

  Selailin joitakin postauksia alemmas, ja siellä näkyi tuo lumikidetapetti. Minusta se on IHANA, en raskisi sitä poistaa, se sopisi minusta hyvin lasten huoneeseenkin :) Mutta ihania ovat nämäkin muut vaihtoehdot :)

  Annie

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...