perjantai 4. toukokuuta 2012


Pyöreitä vuosia tuli tällekin äidille täyteen. Kamalaa! Nyt minua ei enää lasketa "nuoreksi äidiksi", kemikalioiden mukaan pitäisi alkaa käyttää ryppyvoidetta ja muutenkin pitäisi olla aikuinen. Kun ei minusta tunnu yhtää aikuiselta edelleenkään, ei vaikka niitä ryppyjäkin on alkanut ilmestyä, en ole enää ihan niin hyvin perillä tämän hetken uusimmista bändeistä, eikä oikeastaan ole edes ikävä opiskeluaikojen rientoja.

Toisaalta peilistä katsoo ihan sama naama kuin eilenkin ja kaikenlisäksi olen saanut mojovan finnin. Meillä on ollut jo muutaman vuoden omistusasunto, bonuskortteja ja farmariauto, eikä ne aiemminkaan vanhentaneet. Converse- tossut ja pillifarkut istuvat yhä jalkaani ja parkkipaikalla joku setä huuteli perääni "hei tyttö!".

Sen verran mummo kuitenkin, että lahjaksi sain keinutuolin. Tästä Eamesien suunnittelemasta keinutuolista olen haaveillut siitä lähtien, kun Helsingin Stockmannin lastenhoitohuoneessa pääsin tällaiseen istumaan ja imettämään. Parin kuukauden ikäisen vauvan kanssa jouluruuhkassa suhaillessa tuntui kuin olisi istunut pilvelle ja saanut vielä selkähieronnan. Vaikutus on edelleen sama. Kuinka kova. muovinen, tuoli voikaan olla miellyttävä istua, sen lisäksi että se on äärimmäisen kaunis.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...