lauantai 19. toukokuuta 2012

Ravintolapäivä





Tänään vietetään Ravintolapäivää, eli päivää jolloin kuka vain voi ryhtyä kokiksi ja pystyttää oman pienoisravintolan. Me emme pystyttäneet omaa, vaan valitsimme mieluummin asiakkaan roolin. Kovin montaa ravintolaa emme jaksaneet kiertää, kun päädyimme tähän pieneen fuusioravintolaan. Lautasellamme oli sushia, kanavarras, vegaanisalaatti tortillassa sekä minihampurilainen. Tapahtuman yhtenä ideana on myös aterioiden edullisuus ja saimmekin koko perhe vatsame täyteen vaivaisella 10 eurolla.



Amanda innostui ajatuksesta niin, että halusi perustaa kotona oman ravintolan. Ravintola Amandassa tarjoiltiin monipuolisesti herkkuja hapankorpuista mansikoihin ja macaroneleivoksista sushiin.



 Finlaysonin kilpailu on edelleen käynnissä. Nelossijalla jo ollaan, mutta vielä tarvitaan ääniä palkintosijoihin. Äänestäkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...