torstai 10. toukokuuta 2012

 Näin sadepäivänä on aikaa päivittää ompeluksia blogiin. Kylläpä kuviin tulikin sateisen ilman sävyt. Viimeinkin tyttö on kasvanut pituutta ja useimmista kesämekoista on helma käynyt liian lyhyeksi. Olen jo odottanut, että saan ommella mekkoja. Liandlon Punahilkka- kangas on odotellut kaapissa inspiraation syntymistä ja aika mukava siitä tulikin. Kaava on muokattu Ottobren 3/11 kapealinjaisesta t-paidasta.


Samaisella kaavalla tein t- paidan Ikasyrin Kalastavan nallet- kankaasta. Tämä kangas on kyllä ihanan monikäyttöistä. Sopii niin tytölle kuin pojallekin, vauvalle ja isommalle, sekä niin ylä- kuin alaosaksikin. Toivottavasti tämä sadepäivä olisi vain poikkeus ja aurinko palaisi ja nämä vaatteet saataisiin käyttöön.


 Sitten vielä yksi murheenryyni- takki. Tämä on valmistunut jo syksyllä, mutta jäin odottamaan, että olisin voinut kuvata takin lapsen päällä. Jotenkin nämä takit näyttävät aina niin nuhjuisilta hengarissa. Syksyllä takki oli kuitenkin aivan liian suuri, varsinkin leveyden puolesta, mutta muutenkin. Kevättalvella otin takin uudelleen esiin ja harmitus oli suuri niin äidillä kuin tyttärelläkin, kun hihat olivatkin käyneet liian pieniksi. Amanda on siis ottanut jonkin ihmeellisen kasvuspurtin talven aikana ja nimen omaan raajoihin. Saa nähdä jaksanko säilyttää tätä Valolle, vai heitänkö myyntiin. Poika jos tulee siskoonsa, niin kuin hieman vaikuttaa, ei tämä taida hänellekään sopia.


 Tämän takin juju löytyykin sisäpuolelta. Päällepäin hyvinkin asiallinen villakangastakki kätkee sisälleen satumaisen vuorin. Vuorikangas on Kameleont designin suunnittelemaa velouria.

 Niskasta, hupusta, salaisuus paljastuu ulospäin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...