tiistai 26. kesäkuuta 2012

KILPAILU!!!

Postipoika soitti ovisummeria ja sanoi tuovansa kirjattua kirjettä. Kuunnellessani hissin kolinaa, ehdin jo miettiä olenko saamassa haasteen vai mistä ihmeestä on kyse. Kuoresta löytyikin ensimmäisenä tämän näköinen kortti:


Olen sijoittunut Finlaysonin taannoisessa tyylikilpailussa kolmannelle sijalle ja sain palkinnoksi sadan euron kangaslahjakortin. JEE!! Kiitoksia siis tuhannesti kaikille äänestäneille. Kuten lupasin, luvassa on arvontaa, jos palkintosijoille pääsen ja tässä se nyt tulee: Ryyni-blogin ensimmäinen

ARVONTA!!!

Koska sijoitus tuli norsutakilla, arvonnan palkintonakin on norsuja. Voittajalle teen kesämyssyn joko sinisestä tai keltaisesta norsukankaasta. Arvontaan voi lunastaa yhden lipun jättämällä viestin kommenttilootaan ja toisen arvan saa linkittämällä kilpailun myös omassa blogissa. Sivupalkin lukijani ovat automaattisesti mukana arvonnassa yhdellä arvalla (eli periaatteessa mahdollisuus jopa kolmeen arpaan). Mainitse viestissäsi montako arpaa haluat. Osallistu arvontaan 24.7. mennessä!

Teen siis myssyn voittajan toiveiden mukaan jommasta kummasta norsukankaasta, joko aikuiselle tai lapselle. Sivupalkin tunnisteluettelosta löytyy mallia tekemistäni myssyistä. Alla keltainen norsumyssy Valolle, pieni mies vain ehti jo nukkumaan ennen valokuvan ottoa.20 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon kolmannesta sijasta :)! Yhdellä arvalla mukaan tähän kivaan arvontaan (ilmoittelen sitten jos ehdin linkittämäänkin...) ja keltainen lapsenmyssäkkä olis kiva ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea kovasti!! Yhdellä arvalla mukana, lapselle hattu kelpais:)

  Päivi P

  VastaaPoista
 3. Onnea!
  Keltainen muksumyssy kelpaisi tännekin.

  VastaaPoista
 4. Hienoa, paljon onnea!
  Keltainen lapsen myssy kelpaisi meille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmusesti onnea! Yhdellä arvalla mukana ja arpaonnen kohdatessa ketaisen lastenmallin saisin :)

   S.A

   Poista
 5. Paljon onnea ansaitusta sijoittumisesta palkintopallille!
  Mielelläni osallistun yhdellä arvalla kilpailuun. Täällä kuopuksesi ikätoveri neito ilahtuisi kovasti keltaisesta kesähatusta.
  Kiitos mukavasta blogistasi. Käyn aina silloin tällöin ihailemassa upeita käsityöluomuksiasi. Lisäksi kahden lapsen äitinä on ajatuksiasi muutenkin hauska lukea. Auringonpaistetta kesääsi!

  Terv. Riikka

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! Hieno juttu!
  Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 7. Nyt kun muistutit arvonnasta, niin linkitin sen sitten omaan blogiin, jospa siitä toinen arpa lupsahtaisi ;)

  VastaaPoista
 8. Onnea kolmannen sijan johdosta! Mukana yhdellä arvalla.

  Kirsi

  VastaaPoista
 9. Onnittelut! Löysin blogisi vasta nyt tuolta Maijun linkin kautta, erityisesti iski kiinnostus seurailla kun huomasin että meidän pojat ovat melkein samanikäisiä, vain pari viikkoa ikäeroa. Ja ymmärsinköhän jostain merkinnästä että samasta kaupungistakin oltaisiin... :)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut!
  Jos onnni suosii, olisi ihana saada keltainen lippis itselle!

  VastaaPoista
 11. Paula samasta kaupungista olemme näköjään, liekkö vaikka tuntisimmekin jotain kautta. Oletko käynyt Lumoavan kangan silmukkaseurassa?

  VastaaPoista
 12. Kyllähän tällaiseen arvontaan osallistuu ihan mielellään. Linkitystä en ole vielä koskaan koettanut, niin laitetaan nyt yhdellä arvalla (ilmoitan toisen arvan, jos onnistun linkityksessä).

  VastaaPoista
 13. Hip hei! onnistuihan se, joten toisellakin arvalla mukana!

  VastaaPoista
 14. Onnittelut ja osallistun yhdellä arvalla. :o) Aurinkoista kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 15. Onnea! Tulin ekaa kertaa blogiisi. Kivan näköisiä käsitöitä! Osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 16. Onnea menestyksestä! Hattu-friikille kelpaa aina uusi hattu ;) Osallistun kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 17. Mimmu, en ole käynyt, mukava olisi joskus käydä mutta aikaa ei ole ollut. Samasta kaupungista kun ollaan niin paljon mahdollista että vähintäänkin joku yhteinen tuttu löytyy, sen verran usein on tullut todettua että pieni Oulu ;)

  VastaaPoista
 18. Hei! Tuollaista lippalakkia ollaan vähän etsiskeltykin!

  Mukana ainakin kahdella arvalla, tulen ilmoittamaan erikseen jos vielä ehdin linkittämäänkin :)

  Iitu

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...