lauantai 2. kesäkuuta 2012

Pyöräkuume!

Sain juuri myytyä vanhan polkupyöräni ja nyt pitäisi saada uusi. Tai no ei se pyörä kyllä mikään vanha ollut, sain sen vuosi sitten toukokuussa. Pyörä vain ei vastannut tämänhetkisiä tarpeita ollenkaan. Aktiiviharrastajn maastopyörä menee totaalisen hukkaan keskustan mukulakivikaduilla ja kahden pienen lapsen kanssa ei tarvitse edes haaveilla maastoon pääsystä. Pyörälle löytyi uusi omistaja ja nyt minä olen pyörätön. Haluaisin joko jonkin classic-mallin tai cruiserin, sinkulan joka tapauksessa.Jopo olisi helppo valinta, ehkä kuitenkin se tylsin. Niitä kun saa useammastakin paikallisesta liikkeestä lukemattomissa väreissä ja kohtuu hintaankin. Toisaalta Oulussa varastetaan ihan älyttömästi polkupyöriä (kuten on tullut koettua) ja Jopot ovat kaikista halutuimpia. Niitä myös näkyy katukuvassa valtavasti, joten oman löytäminen keskustan pyörätelineistä on haastavaa.Pelagon Brooklyn olisi kaunis ja kotimaisuus suuri plussa. Pelago on Helsinkiläinen yritys, jonka pyörät vähintäänkin kootaan Suomessa. Keskustelupalstoilla on kyllä valiteltu Pelagon pyörien olevan raskaita ja suuria, joten tätä täytyisi päästä ensin kokeilemaan. Täytyy siis odotella kesälomareissua Helsinkiin.

Electran cruisereista pyöräkuumeeni sai alkunsa. Ihania värikkäitä pyöriä, joihin on saatavilla valtava valikoima lisävarusteita. Näille en löytänyt kotimaista jälleenmyyjää ollenkaan, eli pitäisi tilata "sokkona".

Vaihtoehtoja siis olisi, kun vain osaisi valita. Olisi vain kova hinku pyörilemään nyt heti! Minkälaisilla pyörillä te kuljette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...