keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kesägarderobi!


Viimeinkin sain nämä kuvattua. Kesävaatteita melkein koko perheelle. Raidallinen kesämekko on luonnollisesti minulle, kaava oma, kangas Lasten Metsolasta.


Ryynille froteinen kesämekko. Aplikointi olikin paljon helpompaa kuin kuvittelin. En ole aiemmin uskaltanut kokeilla joustavien materiaalien aplikointia, mutta tämä onnistui yli odotusten. Kaava oma, kankaat Lasten Metsola.
Myssyjä sekä Ryynille että miehelle. Näitä aikuisten myssyjä alkaa olla jo niin monta (ja lisää on leikattuna), ettei yksi mies ehdi pitää. Yksi onkin jo lahjoitettu veljelleni, toisesta on jo varaus, mutta näitä joutaisi muillekin. Laita kommenttia jos kiinnostuit.


Tämän neuletakin kanssa kasvatettiin taas minun kärsivällisyyttäni. Kaarroke onnistui vasta neljännellä yrittämällä, mutta sitkeästi purin ja neuloin uudelleen. Tosi mukava siitä kyllä tuli, vaikka teki mieli luovuttaa kesken ja jossain vaiheessa värikin alkoi kyllästyttää. Lanka Drops Alpakka, ohje myös Dropsilta.


Lisäksi ompelin ystäväni vauvalle joutofroteisen jumpsuitin. Keltainen tuo mukavaa kontrastia mustavalkoiseen. Pitäisi kyllä tehdä Palkollekin samanlainen, ehkä punaisilla resoreilla...

P.S Myssyarvonta on yhä menossa. Muista osallistua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...