maanantai 6. elokuuta 2012

Talvivaatetusta


Niin hölmöltä kuin se tuntuukin, toppavaatteet ovat jo kaupoissa. Itse odottelen edelleen niitä kesähelteitä. Eikö niitä tänä vuonna tulekaan? Ja yhtäkkiä vastaan tulee jo syysvaatteet ja toppapuvut. Jos haluaa saada jotain tiettyä merkkiä ja väriä, on oltava ajoissa liikkeellä. Molo Kids on ollut meidän luottomerkki ulkovaatteiden suhteen jo jonkin aikaa. Vaatteet ovat todella laadukkaita ja mitoitus on juuri mainio meidän pitkäraajaisille mutta hoikille lapsille. Uusina väreinä tulevana talvena ovat farkku ja keltainen. Farkkua meiltä jo löytyykin kevään jäljiltä välikausivaatteista. Keltainen on pirteä ja sitä harvemmin toppapuvuissa näkee. Olisin kuitenkin odottanut jotain ihan uutta. Sateenkaaren huhuttiin jo poistuvan, mutta ilmeisesti suuri kysyntä on pitänyt kuosin edelleen mukana, ruskea sen sijaan poistui. Eiköhän meillä arvota sateenkaaren, violetin ja kirkkaanpunaisen väliltä kunhan nuo vaatteet livenä nähdään. Amanda haluaisi kaksiosaisen puvun haalarin sijaan, itseäni vielä hieman mietityttää olisiko haalari kuitenkin parempi. Valolle onneksi saan vielä vapaasti valita mieleisen.

p.s Valon viime talvinen vihreä Molo Kids Pyxis- haalari kokoa 68 on myynnissä. Jos kiinnostaa, laita viestiä!

3 kommenttia:

 1. Minä ihastuin Molo Kidsin uuteen keltaiseen haalariin. Mietityttää vaan sen keltaisen värin vaaleus loska keleillä. Tokihan noissa on vesipilarit ja muut herkut, mutta oman kokemuksen mukaan jos kura jää pidemmäksi aikaa laadukkaankin haalarin pintaan (puistosta kotiin tullessa esim.) voivat tahrat olla lähtemättömiä. Tai sit mun pitää vaan muistaa ne kurikset ottaa mukaan kun on kurakeli :-D

  VastaaPoista
 2. Minäkin pitäisin keltaisesta, mutta yhtien keltaisten kurahousujen jälkeen, en uskalla ostaa. Pelkään siis ihan samaa kuin sinäkin. Takkina tummempien housujen kanssa keltainen kyllä toimisi.

  VastaaPoista
 3. Heippa!
  Jos haalari on edelleen myynnissä, voisin olla kiinnostunut. Laitatko viestiä petra.karvonen(at)gmail.com Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...