tiistai 4. syyskuuta 2012

Metsolan syksy

Metsolan syysuutuudet ovat viimein ilmestyneet, ainakin suurinosa. Metsola siirsi tuotantoaan eri puolille Eurooppaa ja tänäkin syksynä on ollut tehtaiden kanssa ongelmia, joten kaikki ei varmasti ole vielä saapunut ja jotain ei tuoda ollenkaan. Nämä kuitenkin iskivät heti silmään ja enköhän joudu taas ajelemaan joku päivä Kempeleeseen.


 Tämähän on jo vanha kuosi, mutta ihanan raikkaasti uudelleen väritettynä. Saatavana myös pitkähihaisena paitana ja bodyna.
 Tämä autokuosi on niin suloinen: pieniä värikkäitä kuplia. Valolle nämä kiitos!Waterlilyn syysväritys on kaunis ja mukavan unisex. Löytyy siis mekon lisäksi myös ainakin bodyna.


 Ihana vihreä-valkoinen froteebody! Meillä kyllä alkaa olla bodyaika kohta takana, mutta tää on söpö. Saatavana pitkähihaisena paita mustavalkoisena.Tämä siksak-hame on kyllä todella makee! Haluaisin tällaisen itselleni. Vink vink siis, aikuisten kokoisina näitä!

Mitäs tykkäätte? Minua harmittaa ainoastaan tuotannon siirtyminen ulkomaille, mutta kyllä nää kuosit on tänäkin syksynä niin ihania! (Ja tämä ei tosiaan ole mikään maksettu mainos vaikka "kotikaupungin" vaatteita onkin. Kyllä tuonne liikkeeseen on kannettu aika monen kuukauden kotihoidontuet :)

1 kommentti:

  1. Tykkään ja kovasti! Siksak hame on tosi makee vaikka tuokin mieleen vähän migreenin sahalaita kuviot :-D

    Tuo autohaalari on kanssa todella ihana. Ja tykkään tuosta mallista siis todella paljon, niin kätevä! Paitsi sitten kun aletaan harjoittelemaan pottahommia...

    Myös turkoosi mekko on ihanan raikas ja heleä ja Waterlilyssä yhdistyy puhtaan punainen tuollaiseen vähän violettiin taittuvaan siniseen, aina ihana yhdistelmä, tulee jostain kumman syystä Amelie elokuva mieleen.

    Nauratti justiin todeta että meidän muksut näytti joltain Metsolan hattumannekiineilta tänäänkin :-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...