maanantai 3. syyskuuta 2012

Syyskuu


Tästä se taas lähtee: syksy, avoin päiväkoti, aikaiset aamuherätykset ja sateessa liikkuminen. Päästin itseni helpolla ja sen lisäksi että pakkasin kerhoreput ja hoitolaukut jo edellisenä iltana, en aamulla edes yrittänyt laittaa aamiaista kuin päiväkotilaiselle, vaan minä ja vauva suuntasimme kahvilaan.

 Nuo LifeFactoryn pullot on kyllä ihan parhaita. Sen lisäksi että lasisina niiden kanssa ei tarvitse pelätä kemikaaleja, ne on tosi näppäriä ja silikonisuojasta vauvakin saa pitävän otteen. Stockmann lopetti pullojen myynnin, joten lisäosia en enää saa kuin tilaamalla, mutta jaan saamani vinkin: Noihin pulloihin käy myös Ainun tutit! Eipä meillä tutteja välttämättä muuten tarvisikaan, mutta kahvilaan on helpointa ottaa mukaan velliä aamupalaksi.
Kahvilassa luin Cosmopolitanin 20 asiaa, jotka tehdä ennen kuin täytät 35- vuotta- artikkelin. Kahdestakymmenestä kohdasta tekemättä ovat vain palkankorotuksen pyytäminen ja vibraattorin hankinta. Hyvin menee, kun noiden viimeisten suorittamiseen on vielä viisi vuotta aikaa. Samainen artikkeli kuitenkin kehotti palkitsemaan itsensä jollain joka piristäisi joka päivä (artikkelissa tosin puhuttiin koruista) ja niinpä kävin ostamassa tänään myyntiin tulleen Stockmannin juhlavuoden erikoismuumimukin. Muumimuki innostus meni jo vuosia sitten minulta, mutta muutamia erikoismukeja olen vielä hankkinut. Tätä ennen edellinen muumimukiostos on ollut Itämeri- erikoisuus. Tämä Stockmannin ihanuus on itsensä Tove Janssonin suunnittelema 1950- luvulla.

Päiväkodista palasimme tihkusateen saattelemina lehtien lentäessä tuulessa. Syksy on todellakin saapunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...