tiistai 16. lokakuuta 2012

Siilitakki


Syksyn viileyteen ja harmauteen valmistui siilitakki. Hieman lämpöä ja väriä lapselle sinapinkeltaisena pläjäyksenä. Punaisen Norsun siilikangas on varmasti monelle tuttu. Meille se ajautui ensin lakanana, mutta hyvin pian se alkoi huudella sängystä haluavansa ylös ja ulos. Pitkän aikaa se makoili kaapissa valmiiksi ratkottuna odottaen arvoistaan projektia, mutta nyt siilit pääsivät ulos kirmaamaan. Kaverikseen ne saivat ruskeaa. Vaikka monen mielestä retrot ovat jo out, meillä ne on edelleen tosi in! Amanda toivoi jälkikäteen takkiin lapasten muotoisia taskuja. Oisko kellään hyvää vinkkiä miten ne kannattaisi toteuttaa? Puolikkaan lapasen neulominen tuntuu äkkiseltään hankalalta.


Kaava: Oma sovellus 
Kankaat: Siilit Punainen Norsu, resori Metsola, Nauhat ja vetoketju Nappi Kikka

(Legginsit ja pipon kangas Metsola, saappaat ovat Nokian Hait)

Kangasta jäi yllin kyllin yli. Missä muodossa haluaisitte nähdä siilit seuraavaksi?2 kommenttia:

  1. Voisko taskut tehdä huopuneesta neuleesta? Meillä on tuo lakana ruskeapohjaisena ja ostin sen kerran juurikin ompeluksia varten mutta en raaskinutkaan leikata siitä takkia :)

    VastaaPoista
  2. Hmm.. hyvä idea! Täytyypä penkoa löytyisiko joku sopiva vanha neule kaapista. En ole tiennytkään että tuota on saanut myös ruskeapohjaisena, olen nähnyt vain keltaisia ja vihreitä. Ruskea kuulostaa kans ihanalta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...