tiistai 9. lokakuuta 2012

Tiistai on viikon kiireisin päivä, sisältäen hosumista ja ravaamista. Tiistai on silti viikon paras päivä. Aamulla riennämme lasten kanssa perhekerhoon tapaamaan muita äitejä ja lapsia. Äiti saa jutella muiden äitien kanssa ja lapset leikkiä toisten lasten kanssa. Jopa Valo viihtyy toisten lasten seurassa tai lelukorien ääressä vaellellen pitkiä aikoja ilman että minun tarvitsee istua ihan vieressä. Kotiin palaamme puolenpäivän jälkeen nälkäisinä ja väsyneinä. Äkkiä ruokaa! Ruokahuolto on meillä yleensämiehen hommia, hän kun siinä parempi, kiinnostuneempi ja muutenkin. Myönnetään, olen tosi laiska kokki. Muutama bravuuri minullakin sentään on. Pastaa ja Pestoa- ateria koostuu tietysti pastasta ja pestosta, sekä lisäksi balsamikosta, kasviksista, tällä kertaa paprikaa ja oliiveja, sekä parmesanista. Keitän vain pastan, pilkon kasviksen ja pyöräytän ympäri. Herkkua!


.


 Proteiinitarve tyydytetään rahkalla. Onnekseni useampikin valmistaja on ottanut valikoimiinsa "miedot rahkat", joita voi siis syödä ihan sellaisenaan, ilman että ovat liian happamia. Sekaan marjoja, hedelmiä tai esim. meidän herkkua puolukkahilloa, ripaus ruokosokeria ja yhdistetty jälkkäri & välipala on valmis. Kelpaa kiukkuisemmillekin!
Iltaruoan kanssa tulee myös hoppu, sekä minä että Amanda kun suuntaamme tanssitunneillemme. Falafelit valmistuvat nopeasti ja pitävät nälän loitolla pitkään. Kunhan vain muistaa laittaa kikherneet likoamaan edellisenä iltana, riittää kun pyöräyttää ne korppujauhojen, sipulien ja mausteiden kanssa blenderissä (tai ihan vain vanhalla ylikuumenevalla sauvasekoittimella, kuten minä), pyöräyttää palloiksi ja paistaa pannulla. No myönnetään, mies hoiti paistamisen.
 Parasta tiistaissa on kuitenkin aikaAmandan tanssitunnin jälkeen. Mies vie lapset kotiin nukkumaan ja minä jään kaupungille odottelemaan oman tuntini alkua. Pari tuntia ihan omaa aikaa. Useinmiten vietän sen kahvilassa cappuchinon, neuleen ja lehtien parissa. Hetki hiljaisuutta ja rauhaa omille ajatuksille, sekä kerrankin kuumaa kahvia. Ja sitten 75 minuuttia rakkaan harrastuksen parissa yhdessä Suomen parhaista tanssikouluista.

 


Mikä teistä on viikon paras päivä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...