sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivä!
Isänpäivään liittyy jokaisella perheellä omat perinteet ja meillä niihin kuuluu pitkät aamu-unet ja kahvia sänkyyn sekä lasten askartelemat lahjat ja kortit. Totuuden nimissä isä ei kyllä saanut nukuttua kovinkaan myöhään, Ryyni kun haettiin väliin jo viiden jälkeen ja ennen kuutta olivat molemmat lapset hereillä. Annoimme isän kuitenkin lekotella puoleen yhdeksään, vaikka Amanda kysyikin jo ennen seitsemää joko me tehdään erikoisaamupalaa. Erikoisaamupala on myös yksi perinteistämme. Jokainen saa omana juhlapäivänään valita erikoisaamiaisen ja isänpäivänä se tarkoittaa lakritsijäätelöä. Me tosin Valon kanssa vaihdoimme jäätelön mustikkasmoothieen.

Koko päivä on ollut ankean harmaa ja sateinen ja pienempi lapsista todella räkäinen, joten emme viitsineet juurikaan ulkoilla tai muutenkaan lähteä mihinkään. Yleensä olemme vähintäänkin käyneet yhdessä kävelyllä tai ulkona syömässä. Illalla kuitenkin Amanda pääsi isän kanssa Kuperkeikkaan Ouluhallille. Laatuaikaa isän kanssa riehuen pomppulinnoissa ja temppuradalla.

Hyvää isänpäivää kaikille isille!

2 kommenttia:

  1. Siis teillä on oikeesti tuota ihanaa tapettia seinässä! Sooo sweet!

    VastaaPoista
  2. Kyllä on. Tuo otsikkokuva on ihan oikeasti otettu aikoinaan lastenhuoneessa. Vaihdoimme jokin aika sitten makuuhuoneita, niin että lapset saivat isomman ja me aikuiset tämän pienemmän, mutten raski vaihtaa tätä tapettia pois. Nykyisen lastenhuoneen mustavalkoisen ja abstraktin olisin kyllä valmis vaihtamaan heti. Ja minua kun varoiteltiin että värikkääseen ja kuviolliseen tapettiin kyllästyisi nopeasti ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...