maanantai 19. marraskuuta 2012

 Rakas joulupukki, olemme olleet kovin kilttejä...

Se on taas se aika vuodesta kun saa toivoa. Ei mainoksia- kyltistä huolimatta kotiin on tulvinut lelukuvastoja ja sähköpostikin pursuilee lahjaideoita jakavia e-kirjeitä. Positiivista sinällään, että puolet osoitteellisista lelukuvastoista tuli tänä vuonna isän nimellä. Lelukirjoja on kuolattu molempien lasten toimesta suurella hartaudella, vaikkakaan toinen ei ymmärrä vihkosten päälle kuin että isosiskosta saa mahtavan äänen aikaiseksi kun sen repäisee kädestä.

Amanda osaa jo esittää tarkkoja toiveita:


Lautapelit olisivat kovin mieluisia, kanipeli jäi mieleen kaverin luona. Vauvanukke, joka syö ja pissaa olisi ihana, mutta sen pitää olla ehdottomasti poikavauva. Rakennussarjoissa riittäisi tekemistä joko pitkiksi pyhiksi ja sen jälkeenkin, majakassa on jopa ihan oikeat valot. Ja kun väsyy leikkeihin, olisi mukava pujahtaa Halihalin alle nukkumaan.
 
 Valo sen sijaan on hankalampi, hän kun ei osaa vielä sanoa mitään ja aika monet klassikkosuosikit meiltä jo löytyy. Jotain kuitenkin:

 

Brion palikkalaatikko on saanut uuden punaisen värin. Vanhasta tutusta hakasta on ilmestynyt uusi versio, jossa nappulat palautuvat ylös kun lyöt toista. Kassakone on molempien lasten suosikki kerhossa ja kotonakin olisi mukava leikkiä kauppaa. Parkkihallista haaveili Amandakin aikoinaan, Hapen puinen versio sai äidinkin lämpenemään. Arabian vuosikymmeniä tuotannossa olleet muumilastenastiat ovat saaneet uudet värikkäämmät kuosit ja muki sai toisenkin korvan.

Mitä teillä toivotaan? Mitkä ovat tämän joulun suosikkilelut?

2 kommenttia:

  1. Meillä pojan (1,5v) hitti-jutut on tällä hetkellä kaivuri, rekat ja hepat. Keppihevonen tulossa pukin pakettiin (kiitos sittarin 5€ hinnan :D muussa tapauksessa olisin varmaan värkännyt itse..) ja leikki-kaivurin isi toi perjantaiselta kauppareissulta. Tänään kotimatkalla ihmetteli mihin valokaapelia kaivanut "kauha" (kaivuri) on mennyt... Kotona onneksi oli oma kauha odottamassa :D

    VastaaPoista
  2. Muistelisin että Amandalla myös oli tuossa 1,5- 2- vuotiaana kaivuri ja työkone vaihe. Ulkona bongailtiin kaivureita, nostureita ja betoniautoja. Asuimme työmaan keskellä, joten niitä saattoi ihailla omassa pihassa silloin. Valokin on alkanut jo osoitella isoja autoja, joten eiköhän hänellekin se vaihe pian tule :) Meillä on kaksi itsetehtyä (mutta ei minun tekemää) keppihevosta ja ne on kyllä molempien lasten suosikkeja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...