perjantai 30. marraskuuta 2012

Pygmi

 
Uusia ihania lastenvaatteita Oulusta! Mallisto nähtävillä ja ostettavana Pohjankartanon Joulumessuilta tänä viikonloppuna, eli lauantaina 1.12. ja sunnuntaina 2.12. klo. Muutamia malleja olen jo päässyt livenä ihastelemaan ja ainakin tuollaiset Usko- haaremihousut on lapsille hankittava. Käykäähän tutustumassa!

3 kommenttia:

 1. Hitusen outo nimi merkillä. Onkohan tullut selvitettyä mitä pygmi tarkoittaa? Joo-o, pienikasvuisia, mut ei musta silti oikein osuva nimi lastenvaatemerkille.

  VastaaPoista
 2. Käsittääkseni nimi on saanut alkunsa pariskunnan keskinäisestä vitsistä ja nimellä viitataan pikkuihmisiin, ei niinkään lyhytkasvuisuuteen. Itse en edes ajatellut nimeä sen kummemmin, onhan noita hölmömpiäkin. Joku joskus ajatteli Ryynin viittavan siittiöihin :D Mielikuvia.

  VastaaPoista
 3. "Pygmit on nimitys ihmisryhmille, joiden täysikasvuisten miesten keskipituus on alle 150 senttimetriä. Tavallisesti termillä viitataan Afrikan trooppisilla alueilla eläviin väestöihin." Kertoo wikipedia. Että siksi vähän hölmö nimi mielestäni. Mielikuva on vähän eri asia kuin sana, joka ihan oikeasti tarkoittaa jotakin.

  Mut joo, eihän se niin olennaista ole. Mun mielestä vaan hölmö nimi, jonkun muun mielestä varmaan oikein passeli.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...