perjantai 23. marraskuuta 2012

Teippailua
Kuten niin moni muukin, minäkin olen hurahtanut teippailuun. Kollaasiin voi kerätä kauniita ja mielenkiintoisia kuvia oman mielen mukaan ja sitten kun kylästyttää voi vaihtaa kuvat uusiin. Tällä kertaa tuli tällainen kokoelma joka kokoaa yhteen ystäviltä saatuja kortteja ja matkamuistoja. Teippaamalla saimme myös vedoksen heti seinälle ihailtavaksi odotellessaan kehystystä.

Kuinka moni muu on hurahtanut tähän villitykseen? Teippejä näyttää saavan nykyään myös halpa-askerateluliikkeistä, mutta laadussa on kyllä eroa oikeaan paperiseen washiteippiin verrattuna.

3 kommenttia:

  1. Teippailu on niin pop! Meillä kiinnitetään kaikki lasten piirrustukset washilla, ne on helppo kuoria pois aikanaan ja yllättävän kestäviä ovat. Kollaaseja voi vaihtaa vaikka joka päivä jos vain jaksaa. Hmm, pitäisikin taas tilailla lisää teippejä :-D. Tiimarissa niitä saa ihan ostaakin, vaikka valikoima on suppeahko.

    VastaaPoista
  2. Tiimarin teippejä meiltäkin löytyy pari rullaa, samoin Sinooperista saa, mutta niitä en kyllä suosittele, ne kun ovat muovisia ja tarttuvat siis paperiin tiukasti kiinni. Kyllä tuo oikea washiteippi on parasta ja pitävintä vaikka lähtee silti halutessa siististi paperista :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköistä! Tuo iso taulu on ihana :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...