lauantai 22. joulukuuta 2012

Jouluvalmisteluja

Jouluvalmistelut ovat tänä vuonna venyneet ihan viime metreille. Viime vuosina olemme viettäneet joulun vanhempieni luona , mutta tänä vuonna olemme kotona ja tämän vuoksi valmisteluja on rutkasti aikaisempia enemmän. Joulukukat sain viimein hankittua eilen. Hyasintin tuoksu tuo minulle joulun. Toivottavasti nuo ehtivät puhjeta kukkiin aatoksi.


 Yleensä pinoan joulukortit johonkin koriin tai laatikkoon pöydälle selattavaksi, mutta tänä vuonna teippasin ne ulko-oveen. Melkoisen sekalainen seurakunta :D


 Joululahjoista viimeisen sain juuri valmiiksi. Mies jo tuumikin, että ensi vuonna mennään kauppaan, enkä saa tehdä lahjoja itse ettei kaikki illat mene sohvan nurkassa nykertäen tai ompelukoneen ääressä. Punapilkullinen paperi koristautui mustavalkoraitaisella teipillä. Tuo teippailu on kyllä suorastaan koukuttavaa ja teippirusetit paljon kätevämpiä kuin lahjanaru, joka ehtii usein tippua kyydistä tai ainakin lititystä rumaksi, ennen kuin lahja ojennetaan ja avataan.


Huomenna on vuorossa siivousta, leivontaa ja ruoanvalmistusta. Kun on tottunut viettämään joulun äidin täysihoidossa, tuntuu joulu aika työläältä. Mukavaahan tämä laittaminen on, mutta vaatii kyllä aikaa ja organisointia. Kuusi on jo sulamassa, reseptit ja raaka-aineet hankittuina ja lapsille varattu mukavaa tekemistä, joten eiköhän kaikki saada ajoissa valmiiksi ja aattona saa rentoutua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...