perjantai 4. tammikuuta 2013

Joululahjoja

Tänäkin vuonna tavoitteenani oli tehdä joululahjat itse, mutta ajanpuutteen vuoksi en kovin montaa ehtinyt saada valmiiksi. Aloitan aina ihan liian myöhään. Lokakuussa alan keräillä hyviä ideoita ja materiaaleja ja sitten kuitenkin huomaan joulukuun alussa ettei yhtäkään ole vielä tehty ja tulee hoppu. Tässä kuitenkin pari aikaansaannosta


Kummipoika ja hänen sisarensa saivat virkatut andipipot. Lanka on Novitan Seitsemän veljestä jättiraitaisena ja aika hauskasti nuo raidat limittyivät. Samanlainen pipo tuli virkattua myös Valolle.


Amandalle ja muutamalle muulle lapselle ompelin vakosamettisia lippahattuja eri värisillä tupsuilla. Hattu on vuoritettu, joten sitä voisi käyttää talvellakin, ainakin näin nollakeleillä. Amanda ihastui hattuunsa niin, että pitää sitä päässää sisällä koko ajan.

Näitä oli tarkoitus tehdä kaikille ystäväpiirin lapsille, mutta aika tuli pahasti vastaan. Ehdin kuitenkin piirtää ja leikata kankaan, joten taidan ommella hatut valmiiksi ja myydä eteenpäin. Jos olet kiinnostunut saamaan samanlaisen omalle lapsellesi, ota yhteyttä joko sähköpostitse tai facebookin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...